2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دورت بگردم بیرون برو سرکار خونه نباش خاستگار سنتی برای اکثر دخترا الان کمه پسرا دیگه خودشون دوست دار ...

من همه ی ازدواجایه اطرافم دوستل اخیر با دوستی و اشنایی خود دختر پسر  بودن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

دورت بگردم بیرون برو سرکار خونه نباش خاستگار سنتی برای اکثر دخترا الان کمه پسرا دیگه خودشون دوست دار ...

اخه خاهرم از کافه پارک رستوران شوهر درمیاد 

من تازه کات کردم

هرچی رل زدم ب فکر س. ک.  س بودن تاازدواج روح من ازرده کردن 

واقعا من موندم ،قیافه م از اول معمولیه اهل هیچ چیزی نیستم نه بوتاکس نه ژل ،فقط یمقدار آرایش دارم ،چرا اینهمه دوستم داشتن ،دنبالم میافتادن ،حتی طلاق گرفتمم همین بود ..مجددم ازدواج کردم ..اندامم معمولیه ..موندم چطور میگین خواستگار ندارین ..مگه میشه..ولی الان میگم کاش مجرد بودم فقط با دوست پسر خوش میگذروندم ،دنیای متاهلی پر دغدغه س 

خدایا شکرت❤

تازه دانشجوام هستم وقت کارکردن دیگ ندارم چون باید کلاس برم بهد چه کاری اصلا

فک کن برا من اومد تو بیست سالگی رد کرد بدون خاسته مننن چون بیست بچست کجا بچمممممممم تازه گفته بود وا ...

عزیزم ادم با این همه تحقیق و شناخت و این چیزا اازدواج میکنه تهش اینجوری میشه که طرف خیانت کاره یا کعتاده یا بچه ننست یا بی مسئولیته کار نمیکنه یا حسش بهت ا‌نقدر نیست بعد تو ناراحتی ی خاستگار سنتی که اصلا ندیده بودیش و نفهمیده بودی اصن میخوایش یا نه رو مامانت زد کرده

مگه هدف فقط و فقط پر کردن شناسنامته دختر اتفاقا خدا بچیزی میدونسته ک نشده

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)