2777
2789

میدونستم رتبم بد میشه و حتی به والدینم تراز کنکور و نمرات نهاییم رو نگفتم چون میدونستم ندونستنشون بهتره که به جای اینکه حمایت کنن درک نکنن تخریبم میکنن مثل همه این سال ها 

والدینم هر جا نشستن گفتن درس میخونه دکتر شه الانم کل فامیل منتظر نتیجه منن از چند مدت قبل هم همش میپرسدن نتیجه اش نیومده؟ چیشده؟ 

و من پشت کنکور میمونم و اصلا انتخاب رشته هم نمیکنم 

هیچ جا نمیرم که ببینمشون ولی اگه یه مراسم خانوادگی چیزی باشه برم من و ببینن بپرسن نمیدونم چی بگم مثلا اون روز مادربزرگم از بیمارستان اومده بود رفتیم پیشش نرم میگن نیومد بخاطر همین میرم 

ولی نمیدونم کلا هر مراسمی شد نرم و بشینم درست و حسابی بخونم و یا رفتم پرسیدن چی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه نظر نامحبوبی دارم اونم این که وقتی خود طرف یا والدین بی دلیل میگن که دخترم / پسرم میخواد فلان چیز دراد و درس میخونه و ... بایدم انتظار داشته باشن که دیگران هم بپرسن 

البته تقصیر شما نیست تقصیر خانواده ات 

برای چی قایم میشی اینقدر خودت رو اذیت نکن تو به کسی بدهکار نیستی کسی پرسید بگو اون نتیجه ای که دلم م ...

درست میگی نمیدونم چرا از این فرار میکنم ولی اینکه باید جواب بدم توضیح بدم سختمه و اینکه بپرسن رتبه ات چند شده هم باز جوابی ندارم

من یه نظر نامحبوبی دارم اونم این که وقتی خود طرف یا والدین بی دلیل میگن که دخترم / پسرم میخواد فلان ...

همینه منم کل بدبختیم رو از خانوادم میدونم 

من حتی ارزوهام و اهدافم رو به والدینم هم نمیگم چون میشناسمون و در عین اینکه اینقدر انتظارات دارن بهم اعتماد هم ندارن و اینجوری که مامانم میگه هیچ گوهی نمیشی بابام هم ازم میپرسه یاد نمیگیری؟