2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه دانشجوام هستم وقت کارکردن دیگ ندارم چون باید کلاس برم بهد چه کاری اصلا

خب بهتر همش بیرون باش دانشگاهتم تموم شد برو تو محیط همونجا بگرد برو خوابگاه برو کافه ی دانشگاه برو کتابخونه اصن خونه نرو خونه رفتن تو این سن سمه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

مشکلت اینجاس که به جای اینکه موضوع به این مهمی رو با جدیت بشینی با مادرت حل کنی اومدی تاپیک زدی برا ...

چی بگمممم اون خاستگارا ک رد کرد مال چهارسال پیش عوض میشه چیزی. الان خودش میگ وقت ازدواجته خاستگار نداریییییی

کجاااآااادانشگاه میرم بازاررمیرم اینجاها دگ کجاااااااابرممممممممممممم

سایت های همسریابی و سایت تبیان و سایت آدم و حوا خوبه 

به هر حال یک جایی باید آشنا بشی

الان ازدواج سنتی کم شده 

باید آشنا بشی و بشناسی ؛ فقط ازدواج مهم نیست ؛ باید گیر آدم خوب و عاقل و باشرف بیفتی که زندگیت خوب باشه

درضمن سن ات هم بالا نیست که نگرانی

انشاالله ازدواج خوب و مناسب داشته باشی؛ همه جوونها

کجاااآااادانشگاه میرم بازاررمیرم اینجاها دگ کجاااااااابرممممممممممممم

حتتتما مسجد برا نماز جماعت برو 

وای پر از خواستگاره😂 من چند نفر و دیدم اینجور ازدواج کردن

واقعا من موندم ،قیافه م از اول معمولیه اهل هیچ چیزی نیستم نه بوتاکس نه ژل ،فقط یمقدار آرایش دارم ،چر ...

منم دنبالم میان اما برا دوستی و حوشگزرونی تاالان اومدن توخیابون مافه رستوران و....  شوهردرنمیاد

الهی بگردم ولی خواستگار خوب میخواهید یا باید خودت تو جامعه فعال باشی و شناخته بشی مثل موفق باشی و تحصیلات و شغل

یا یه مادر باسیاست و زرنگ و خانم داشته باشی که تو جامعه باشه و سرزبون داشته باشه و از دخترش حسابی تعریف کنه

واقعا مادر نقش اساسی در جذب خواستگار داره

مثلا مادره ماشااله چه مهربونه چقدر تو کارهای خیر شرکت میکنه چه خوش سرزبونه چه آشپزی خوبی

رستوران باشگاه کلاس های مختلط جاهای درست حسابی برو که آدم درست حسابی بخوره به پستت

باشگاهم رفتم دانشجوام هستم وقت کلاس مختلط دیگ نیست تازه اصلا پولم نمیدن بخام کلاسای اضافه ثبت نام کنم