2777
2789

پرستاری

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوشبری. اگه تا دکترا ادامه بدی خیلی خوبه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
از درآمدش اطلاع دارین؟

نه عزیزم نمیدونم. 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بین پرستاری و اتاق عمل اگه به ارشد فکر نکنیم پرستاری بهتره

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

همشون نکات مثبت و منفی و حتی نسبی دارن 

خوب و بد نداریم 

باید ویژگی های هرکدوم رو بسنجی با توجه به خودت 

یه سری ویژگی های اتاق عمل رو که رشته خودم هس میگم اما هنوز مشغول به کار نشدم با توجه به اطلاعات فعلی: 

_ از نظر بازارکار نسبت به پرستاری کمی پایین تر و نسبت به هوشبری کمی بالاتر قرار میگیره، مامایی هم بازارکارش در حد پرستاری شاید یه کوچولو پرستاری بیشتر باشه کارش ولی بازم در یه حده تقریبا

_ از نظر پایه حقوقی همشون تو یه سطحن، پرستاری بسته به بخشی که درش مشغول به کار میشی کارانه هم دریافت میکنی اما اتاق عمل و هوشبری چون بخششون مشخصه و یه جای ثابتن کارانه نمیگیرن (شاید بعدا تعلق بگیره جدیدا اطلاع ندارم) مامایی هم زیاد اطلاع ندارم، اما در کل پایه حقوقی این گروه از رشته ها مشابه هست. 

_ از نظر مهاجرت پرستاری بهترینه هرچند با بقیه رشته ها هم میشه مهاجرت کرد. توی بحث مهاجرت اتاق عمل و هوشبری ممکنه یکم با محدودیت مواجه بشن چون توی اکثر کشور ها این رشته ها گرایش هایی از پرستاری محسوب میشن اما در حال حاضر در کشور های حاشیه خلیج فارس، آلمان، انگلیس، استرالیا و کانادا شنیدم اتاق عمل پذیرش دارن مابقی کشور ها باید قبلش ۲ سال دوره نرسینگ یا همون پرستاری بگذرونی.

_ از نظر محیط و جو کاری پرستاری و مامایی ارتباط با بیمار زیاد دارن مخصوصا پرستاری و خیلی با بیمار و همراه باید در ارتباط باشی و ترجیحا روحیه برون‌گرا کمک کنندس. نقطه مقابلش اتاق عمل و هوشبری با بیمار و همراه ارتباط کمتری دارن و تقریبا ندارن و با جراح و تیم جراحی ارتباط دارن و کار تیمی هست. 

_ از نظر ادامه تحصیل پرستاری و مامایی شرایط بهتری دارن تا مقطع دکترا میشه ادامه داد اما اتاق عمل و هوشبری تا مقطع کارشناسی ارشد(این دوتا رشته های جدیدتری محسوب میشن ممکنه طی سالهای آینده دکتری هم بگیرن اما درحال حاضر حسنش اینه که با ارشد هیئت علمی میگیرن)

_ در مقایسه هوشبری و اتاق عمل که شباهت محیط کاریش بیشتره در کل اتاق عمل فعالیت فیزیکی بالاتری داره و سرپا ایستادن طولانی مدت از معایبش هست. هوشبری فعالیت فیزیکی پایین تر و اما در مواقعی استرس بیشتری داره. 

اتاق عمل وسعت کاری خیلی زیاد هس چون باید فوت و فن تمام عمل‌ها رو بدونن، تنوع کاری بالا هس مثلا میشه به عنوان اد جراح در یک جراحی خاص مهارت پیدا کنی  و به ازای هر جراحی مبلغی هم پورسانت از خود جراح بگیری یا به عنوان اد شرکتی در جراحی های ارتوپدی در شرکت‌های پروتز و تجهیزات مشغول به کار شی (برای عملهایی مثل تعویض مفاصل که از پروتز استفاده میشه به عنوان کارشناس حضور پیدا میکنی و درکنار جراح ارتوپد کمک میکنی)، میتونی کاشت مو و ابرو و مژه هم یاد بگیری و در کلینیک های خصوصی بیزینس خودت رو داشته باشی اما برای موفقیت توی این زمینه ها باید خیلی زرنگ و فعال باشی. 

از طرفی هوشبری در تمام عمل‌ها کارش ثابته و استثنا نداره زیاد و از در عملهایی که بیهوشی از نوع اسپاینال هس کارشون خیلی راحت تر میشه ولی در شرایط خاص به میزان زیادی فشار روشونه. 

(من خودم در مقایسه با این دو رشته و از جهت فشار جسمی و فیزیکی هوشبری رو ترجیح میدم در حال حاضر)

در نهایت همه این رشته هایی که گفتی میتونن توی کلینیک های خصوصی مثل زخم و فیشیال و اینا مشغول به کار بشن.

همشون نکات مثبت و منفی و حتی نسبی دارن خوب و بد نداریم باید ویژگی های هرکدوم رو بسنجی با توجه به خود ...

در رابطه با ادامه تحصیل اینم بگم در هوشبری و اتاق عمل اگر بخوای تا دکترا پیش بری امکانش هس نه اینکه نباشه اما چون این رشته ها خودشون مستقلا دکترا ندارن باید گرایش های دیگه ای رو انتخاب کنی 

برای مثال کارشناسی یکی از این دوتا رو خوندی مثلا با پایه اتاق عمل میتونی ارشد و دکترای علوم آناتومی یا فیزیولوژی بگیری یا مثلا تا ارشد اتاق عمل پیش رفتی میتونی دکترای آموزش پزشکی بگیری 

ضمن اینکه پذیرش دشوار هس و ظرفیت بسیار پایین هم ارشدشون و هم دکتراشون 

اما پرستاری ارشدش خیلی قابل دسترس تر هس دکترا هم مستقلا داره 

۲ گرایش از پرستاری هم وجود دارن که کارشناس اتاق عمل میتونه به عنوان ارشد واردش بشه یکی نوزادان و یکی مراقبت های ویژه که هردوشون شرط سابقه بالینی هم دارن یعنی بلافاصله بعد از اتمام کارشناسی نمیشه رفت سراغشون باید حداقل ۲ سال بالین کار کنی بعد انتخابشون کنی اما ارشد خود اتاق عمل رو از همون سال آخر کارشناسی میتونی شرکت کنی ارشد آناتومی هم همینطور یه سری گرایش دیگم هستن مثل انفورماتیک پزشکی که مربوط به کار با رایانه هس و ...