2777
2789

دلم خواست درد و دل کنم🥲🖤

من دختر دوم خانوادم و برادرمرحومم از من کوچیکتر بود 

خواهرم سه سال از من بزرگتره و به تازگی ازدواج کرده ...

می‌خوام به فرق های که گذاشتن و میزارن فکرنکنم ، نمیتونم انگار یکی داره خفم می‌کنه 

فرق های بسیار گذاشتن ولی چندوقت پیش که من از بابت مکانی که زندگی میکنم ناراحت بودم خانوادم خواهرم رو کوبیدن سرم 

من پنج ساله توی یک زیرزمین بدون امکانات با ده تا پله غیر استاندارد میگذرونم ، حتی نورگیر درست و حسابی هم ندارم... با ی بچه ۴ ساله اینجا دارم زندگی میکنم کنار همسرم و خانوادش طبقه بالا هستن

۲۵سالمه تازگیا دیگه زانو درد دارم نمیتونم زیاد از پله بیام و برم ولی مجبورم 

ادامه پست بعد که اذیت نشید🌸❤️

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

حموم ـ اتاق ـ تهویه هوا - دستشویی داخلی - نورگیر هیچی ندارم . نصف جهازم خونه مادرشوهرمه

ولی خواهرم ۴ ماهه رفته اتاق مادرشوهرش زندگی میکنه و دارن زمین می‌فروشن که طبقه پایین رو برای مادر شوهرش آماده کنن و طبقه بالا رو بازسازی کنن برای خودشون

اصلا شرایطش با من قابل مقایسه نیست🖤

خانوادم میگن نگا خواهرت بیچاره کن تو یک اتاق زندگی می‌کنه هیچی نمیگه

من بعد ۴ سال اعتراض کردم💔

خواهرم جهاز از من بیشتر برد اضافه تر از وام ازدواجش وسیله خرید ، ولی برا من نه تنها جهاز کامل نخریدن بلکه از پولمم برداشتن برای خواهرم .

الان مادرم بخاطر آمبولی ریه میترسن تنها باشه منو محدود کردن بخاطرش کلا هر مشکلی براشون پیش میاد من پاسوزشون میشم ... نمی‌دونم چرا خواهرم نمیاد بمونه پیشش 

الان بیشتر از یک هفته ست بخاطر مامانم جایی نرفتم 

خانوادم مدیونم تو اون دنیا هستن هیچوقت نمی بخشمشون💔💔💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم .... واقعا عاق کردن فقط مخصوص پدرمادرها نیست

یک جاخایی بچه ها ، پدر و مادرشون رو عاق میکنن. اگه اشتباه نکنم فکر کنم یکی از همین موارد، فرق گذاشتن بین بچه هاست. چون تخم کینه رو میکارن بین خواهر برادرا. 

الهی به امید خودت...  
والا دوتاتون ازدواج های خوبی نداشتینبه خانواده است ربطی ندارند خودت خاستی

فک کنم هر کی اومده جلو دختر دادن 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

شما داری انتخاب اشتباه خودتو میندازی گردن خانواده! خب وقتی شوهرت پول نداشت خونه درست حسابی بگیره چرا باهاش ازدواج کردی؟ بعدشم تازه بچه دار شدی!

بعدش میگی گیر خانواده هستم ، خب چرا 

میتونی بگی نه و نری اصلا

شما که اینارم میدیدی باید زندگیتو از خانواده ات جدا میکردی 

شما داری انتخاب اشتباه خودتو میندازی گردن خانواده! خب وقتی شوهرت پول نداشت خونه درست حسابی بگیره چ ا ...

دقیقا

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

شما داری انتخاب اشتباه خودتو میندازی گردن خانواده! خب وقتی شوهرت پول نداشت خونه درست حسابی بگیره چ ا ...

اصل حرف و نمیگیری حرف میزنی

لطفاً از تاپیک برو بیرون

اونقدر حال و حوصله ندارم که توضیح بدم چی شده ، خیلیا منو میشناسن اینجا و از همه چی باخبرن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درباره فرق گذاشتن تاپیک زدی میگن مشکل از انتخاب خودته بابا موضوع یه چیز دیگه اس متوجه نیستید!!

خیلی ناجور شدن نی نی سایتی ها الکی میپرن ب ادم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

عزیزم مقصر خودتی

پاسوز نشو 

بگو‌ نمیتونم 

اون یکی دخترت بیاد پیشت 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)