2777
2789

چهارپنج سال میشه یکی درخونمون نزد😑

ظاهرم خوبه دانشجو ترم آخرم 

اخرین بار یکی اومد فقط تااللن دوتا خاستگارداشتم 

ک مامانم رد کردشون یکیش ک خودم میشناختم خوشم نمیومد 

اون یکی بدون اینکه ب من بگه یا تخقیق کنه رد کرد 

ینی. هردوشم بدون خاسته من رد کرد چرا. چون سنش کمه واسته یکی بهتر بیاد 

آره ریختنننننن برام ریختن صف کشبدن 

انقدر از دست مامانم ناراحتم ک گاهی اعصابم بهم میریزه ازش

واقعا چراباید بدون تحقیق و... رد کنی الان چی یکی درخونمون نزده 

من دیگ خسته شدم ازمجردی واقعا نمیتونم مجردی نمیخااااااااااممممممممممممم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۵ سالمه خاستگار نداشتم کلا

فک کن برا من اومد تو بیست سالگی رد کرد بدون خاسته مننن چون بیست بچست کجا بچمممممممم تازه گفته بود واستم بهتر بیاد اره ریددددددنننننن براااااااااممممممم

بهش نگوتو سایت ادم و حوا ثبت نام کن

ادم و حوا شماره مادر میخواد تا فرم تایید بشه بعدم خانواده پسر بیان صد درصد میگن از سایت اومدیم اونوقت ضایع میشه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

دورت بگردم بیرون برو سرکار خونه نباش خاستگار سنتی برای اکثر دخترا الان کمه پسرا دیگه خودشون دوست دارن ببینن بپسندن و پیدا کنن

دخترا هم همینطور خودشون میرم میپسندن و پسندبده هم میشن 

پس خونه نمون برو سرکار کافه پارک رستوران همایش معتقدی روضه مسجد 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)