2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم

37 بازدید | 6 پست

دوست پسرم قدش170من160خیلی لاغر وریز میزس حتی قیافشم لاغر استخونیه خانواده واسه ریش وسیبیلشم دخالت میکنن میگه رفتیم سر خونه زندگی اولویت با همسره حالا لاغریش بعد از ازدواج ممکنه درست شه چون میگه بابامم قبل ازدواج لاغر بودن از یه ور خودش با اینکه دو سال ازم کوچیک تره خیلی کاریو زرنگه منم حسم بهش متغییره مخصوصا که الان ریش وسیبیلشم زده بدم میاد ازش لاغر مردنی تر شده حتی رفتیم بیرون اولین روز دیدم چقد لاغره ولی برعکس ظاهرش خیلی خوش قلب ومهرمونه میگه من عاشقتم ونمیتونم برم با کس دیگه البته که حالا حالاها که ازدواج نمیکنیم ولی خب خانواده هم خیلی مهمه باباش بشدت سخت گیره یعنی الان واسش خیلی سخت میگیره بالاخره همه دخترای همجنسم دوست دارن خوش بشن دو بار در خواست کرده که مامان ها همو ببینن هر دوبارو مامانم گفته بگو درسم مهمه مامانم میگه عجله نکن انگار میخواد بگه مورد های بهتریم هست هنوز زوده منم موندم چون بالا چندین بار خواستم جدا بشم ولی حالم بد میشه خیلی بهم میریزم یعنی خیلی بحث کردیم که چرا اینقدر گذاشتی تو زندگیت دخالت کنن البته من حاضرش خیلی رومخمه ولی از اون ور خوبیایی که بهم کرده رو نمیتونم نادیده بگیرم هم مامان من هم مادر ایشون جدی نمیگیرن خانواده ها اصلا پشتمون نیستن مامانم که اصلا جدی نمیگیره پسره گفت مامانت پیچونده میگه ما همو واقعا بخایم هیچ کسی نمیتونه جدامون کنه منم نمیدونم میگم شاید واقعا مورد های بهتریم هست هنوز زوده برام هر چند اگه بخوایم وصلت کنیم یکی دو سال ممکنه زمان ببره میگم شاید تو این دو سال خواستم با یکی دیگه ازدواج کنم البته بهشم گفتم که من ظاهرتو دوست ندارم چون خیلی لاغره حالام گفت بیام ببینمت گفتم که نه نمیدونم چجوری تمومش کنم کاش اینقد کشش نمیدادم خیلی دو دلم  

چرا میخوای تمومش کنی ؟به خاطر قیافه و قدش؟

هم ظاهرش هم سنش کلا تو دل برو نیست من خوشگل بودن واسم مهمه ولی خب چون حس میکنم خیلی تو فشاره لاغره چون واقعا خانواده رومخی داره خواهرشم بسیار سلیطه به همه رو داده همه روش سوارن حتی به ریش وسیبیلشم گیر میدن کلا خودشم ابهت نداره مرد باید محکم باشه ولی این شل و وله منم حس میکنم در آینده تو زندگی خودمونم دخالت کنن خودش که میگه اولویت اول من بعد ازدواج فقط همسرمه نمیدونم والا همچی مبهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم ظاهرش هم سنش کلا تو دل برو نیست من خوشگل بودن واسم مهمه ولی خب چون حس میکنم خیلی تو فشاره لاغره چ ...

اگه خیلی ظاهر برات مهمه که ردش کن ولی اگه خیلی نیست و بالغه باهاش صحبت کن بهش بگو تو خودت مسئول این چیز ها هستی و متوجه شو فقط در حد حرف بوده یا نه 

اگه خیلی ظاهر برات مهمه که ردش کن ولی اگه خیلی نیست و بالغه باهاش صحبت کن بهش بگو تو خودت مسئول این ...

نه خب میگه تا وقتی تو خونه بابامم نمیتونم بحث کنم چون باباش بیرونش میکنه گفت ولی وقتی ازدواج کنیم بحث میکنم و واسه همیشه میرم مامانم اینارو میدونه شاید بخاطر همین مردده خواهرمم گفت باید خیلی شناخت پیدا کنی منم بهش گفتم من تو همو واقعا کامل نمیشناسیم