2777
2789

هرکیو میبینی داره زیان میخوبه

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر توی اقدسیه سفارت چینو ببینی وحشت می‌کنی مردم صفای طولانی دارن جلوش می‌بندند که بتونن ویزا بگیرن و فرار بکنن از اینجا

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اگر توی اقدسیه سفارت چینو ببینی وحشت می‌کنی مردم صفای طولانی دارن جلوش می‌بندند که بتونن ویزا بگیرن ...

منم ببرن

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

اگر توی اقدسیه سفارت چینو ببینی وحشت می‌کنی مردم صفای طولانی دارن جلوش می‌بندند که بتونن ویزا بگیرن ...

حس بدی میگیرم  واقعا فکر کن به جایی رسیدیم که برای چین صف میبندت

😎💚🐬
حس بدی میگیرم واقعا فکر کن به جایی رسیدیم که برای چین صف میبندت

ببین این الان روزای خوبمونه دو سه سال دیگه ببین مردم برای ارمنستان و گرجستان چه جوری التماس می‌کنند که برن 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

میگن مکانیسم ماشه قراره فعال بشه و وضع از این.‌‌‌‌......

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
حس بدی میگیرم واقعا فکر کن به جایی رسیدیم که برای چین صف میبندت

اسی اتفاقا چین عالیه یه کشور به شدت با فرهنگ بالا و پیشرفته

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین

مردم بدبخت یه بار سال به سال شب عید حقوقشونو زیاد می‌کنن بعد شب می‌خوابن صبح بلند میشن می‌بینن دلار ۵۰۰۰ تومن گرون شده طلا ۱۰۰ هزار تومن گرون شده مسکن یه دفعه‌ای ۵ درصد گرون شده یه دفعه‌ای ماشین ۱۰ درصد گرون شده ماشین منظورم ماشین‌های لوکس و خوب نیستشا این آشغالای سایپا و ایران خودرو رو میگم مواد غذایی از عید تا عید بعدی ۱۵ بار تو طول سال گرون میشن هیچکسم هیچ نظارتی روشون نداره مردم گوشت و مرغ و لبنیات سفره‌شون از نصف کمتر شده طبیعی مردم بخوان فرار کنن برن یه جایی زندگی بکنن که در طول روز حداقل آب و برقشون قطع نشه 

وضعیت بیش از حد تصور داغونه من اطرافیانم هرکسی بتونه داره میره

توی دانشگاه من ۷ تا دوست پیدا کردم که ۴ تاشون مهاجرت کردن دو تاشون تو صف مهاجرتن اون یه دونه‌ای هم که نمی‌تونه مهاجرت بکنه به خاطر اینه که پول نداره شوهرشم درس نخونده دیپلم ردیه هیچ هنری نداره که بتونه بره