2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن اونجا هم کلاس میزارن برای ما

آره 

ببین عین الان که برای افغانی‌ها و مثلاً سوری‌ها و فلسطینی‌ها همه جا کلاس می‌ذارن وقتی کشورت یک کشوری بشه که مثلاً چه می‌دونم توی جنگ باشه از لحاظ قدرت فیزیکی ضعیف باشه از لحاظ اقتصادی ضعیف باشه حتی اگه تو بهترین مهره روی کره زمین هم باشی قبولت نمی‌کنن یا اگرم قبولت بکنن باهات به عنوان جنس درجه ۳ و ۴ برخورد می‌کنن 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من علوم پزشکی امپشیمونم نرفتم مهندسی ک بتونم مهاجرت کنم

عمان می‌تونی بری 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

چند بار در سال برگزار میشه؟چه ماه هایی؟و کجا؟

قبل روال عادی هر ماه برگزار میشد دوبار در ماه یکسالی هست افتضاح شده الان از تیره میخاستم ثبت نام کنم موفق نشدم گفتند رزرو کنم ابان ثبت نام کنم

😎💚🐬
آره ببین عین الان که برای افغانی‌ها و مثلاً سوری‌ها و فلسطینی‌ها همه جا کلاس می‌ذارن وقتی کشورت یک ک ...

دقیقا باز همون افغانی ها کمتر سخت میگیرند   اونا راحت میتونند مهاجرت کنند

😎💚🐬