2777
2789
عنوان

ساختمان ترسناک آدم و حوا

105 بازدید | 8 پست

یه پستی دیدم  تو اینستا درباره  این ساختمون  یه حس بدی می داد به ادم 

تا حالا از نزدیک دیدینش؟

چرا همیشه  پنجره  طبقه دوم سمت چپ بازه  و پرده کشبده شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا تهرانه، خونه‌ای پر از رمز و راز که در شمال تهران ساخته شده و در موردش هزاران داستان عجیب و غریب گفته شده. داستان‌هایی از اینکه این خونه برای چی ساخته شده و ازش چه استفاده‌هایی شده. اینکه این قصه سرایی‌ها در مورد این خونه واقعیه یا نه رو نمیدونیم و نمی‌تونیم تایید کنیم. اما چیزی که در حقیقت انکارناپذیره اینه که این خونه در طراحی و معماری المان‌های عجیب غریبی رو تو خودش جا داده که باعث شده جذابیت و هیجان تماشای اون دوچندان بشه.

به محض اینکه نگاهتون به سردر این خونه بیفته، تمثالی از آدم و حوا به چشمتون میخوره که زیر دستان شیطان گیر افتادن و درختان سیب هم اونا رو محاصره کردن و هر انگشت شیطان هم ماری است که در حال حرکت و دیوارهای پوسته‌پوسته شده‌اش آدم رو یادفیلم‌های ترسناک میندازه. شیطانی که با دو اژدهایی که روی شونش داره حس و حال ترس رو به خوبی منتقل می‌کنه. همچنین اشعار و عبارات قرآنی و نمادهای مذهبی بر ستون ها و دیگر قسمت های آن وجود دارد و قارچ ها و مجسمه های سنگی دیگری که در حیاط و نمای ساختمان وجود دارند.