2777
2789

بچه های عزیزم یک سری نکات برای کاردانی های پیراپزشکی نوشتم براتون بخونید به دردتون میخوره

🔴 اول اینکه این رشته ها بر اساس سوابق  تحصیلی پذیرش دارن و توی چند تا استان خاص هستن و فقط بومی های همون استان ها رو پذیرش میکنن

🔴 کاردانی های هوشبری ، اتاق عمل ، مامایی ، بهداشت عمومی گرایش بهداشت خانواده ، بهداشت عمومی گرایش مبارزه با بیماری ها  ، بهداشت حرفه ای

به این صورت پذیرش دارن

🔴 این رشته ها مصاحبه دارن و باید توی مصاحبه شرکت کنین

🔴 تعهد خدمت سه برابر مدت تحصیل دارن (6 سال)

🔴اگر  سال های قبل توی یکی از کد رشته های دارای تعهد خدمت قبول شده باشید دیگه مجاز نخواهید بود

🔴تعهد خدمت غیرقابل خرید  و جابه‌جایی ممنوعه

🔴تا اتمام مدت تعهد اجازه مهاجرت ندارید

🔴تا زمانی که دوره تعهدتون تموم نشده امکان ادامه تحصیل ندارید

🔴 سال گذشته توی استان های ایلام  ، خراسان رضوی بعضی شهرستان ها ، خوزستان ، سیستان و بلوچستان ، کرمانشاه و هرمزگان

بود اما هر سال تفاوت هایی داره تا دفترچه نیاد مشخص نمیشه

@moshaver_homayuon

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های عزیزم یک سری نکات برای کاردانی های پیراپزشکی نوشتم براتون بخونید به دردتون میخوره🔴 اول اینک ...

مرسی عزیزم این چیزا رو میدونم دربارش 

فقط خواستم نظر بقیه رو بدونم که از نظرشون واقعا ارزش داره بری بخونی یا نه

اره بهتراز پیام نور وازاد رشته های دیگس بعد امتحان کاردانی به کارشناسی میدیامتحانشم راحته

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

امتحانش جدی راحته؟یعنی مثلا الان نری بعد سخت باشه یهو بمونی

اگه بخونی دو سال کاردانی سخت نیس

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

مرسی عزیزم این چیزا رو میدونم دربارش فقط خواستم نظر بقیه رو بدونم که از نظرشون واقعا ارزش داره بری ب ...

من خودم از یه مشاوری پرسیدم که برم این رشته رو یا نه 

گفت پیشنهادمیکنم نرید چون همش نظافت پرستاری و کار ازتون میکشن گفت هم همه کاردانی هاش 💁

جدی؟ نمیدونم اخه یکسری ها هم رفتن دیدم راضی بودن

منم دوس داشتم برم ولی دانشجو های آزاد پیدا کردم پرسیدم گفتن نه ما تو مرکز بهداشت کار میکنیم  ولی نظافت واینا نه  ولی تعهدی هارو نمیدونست  منم تعهدی کسی پیدا نکردم رفته باشه این رشته هارو که ازش بپرسم