2777
2789

قبلا داداشم گفته بود پول کیف امسال دخترم اون میده به عنوان هدیه به خواهر زاده اش داداشم مجرده و کارمنده مثلا اولش قرار بود خودش بخره بعد گفت چون ممکنه بخرم پسندش نشه پولش میدم هیچی گذشت تا الان که شهریوره که میخام خرید مدرسه انجام بدم همزمان امروز وقت قسط واممون بود من نقدی داشتم به تومنشو به بابام زنگ زدم گفتم نقدی میدم مامانم اگه داری بزن به کارتم بابام گفت من یه تومن همینجوری میدم بهت نمیخاد نقدی بدی منم ازش تشکر کردم بعد الان به شوهرم میگم بابام یه تومن داده حساب کن داداشم پول کیف داده زشته دیگه پول کیف بگیرم چون پول کیف که انتخاب کرده دخترم یک و سیصد هست فرقی ندارد آنچنان شوهرم میگه اون داداشت گفته خودش ربطی به بابات ندارع 😐😐😐 میگه به داداشت بگو پول کیف بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب به نظرم گفتن شما درست نیست اما اگر خودش بده به خواهرزاده داده ربطی به پدرت نداره

خب داداشم قبلش گفت برید قیمت کنید هر کیفی انتخاب کرد بهم بگید پولش میدم ولی دیگه بنظرم زشته من زنگ بزنم