2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من ۳۴سالم قدم ۱۷۱ وزنم ۷۵ دارواعصاب وتیروییدمیخورم . بااینکه وزنم خوبه ولی شکم دارم . بنظرت چه ...

سلام

بخاطر دارویی ک مصرف میکنید ممکنه شکمتون بزرگ دیده بشه

بیشتر باید حرکات هوازی+قدرتی شکم انجام بدین اونم فقط ۳ بار در هفته چون بیشتر باعث بزرگتر شدن شکم میشه

قند و چربی رو به کل حذف کنید چون خیلی روی شکم تاثیر میزاره

میشه عکس از پاهام بدم بگی ناهنجاری داره یا نه 

هر کاری میکنم 180 نمیشه 

حس میکنم به خاطر ناهنجاری‌ ام هست

آیدی تلگرام

items_ayda به این پیام بده لطفا

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

کتفام نامتقارنه، یکیش یکم پایین تره، یکیش ضعیف تره، 

پیشنهادتون چه تمریناتیه؟ 

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
من مربیم گفته بود وزنت باید برسه ۶۲ تو دوران حجمماما شکمم هم کمی سایزش بالا رفته و دور کمرممیخاستم ب ...

ببینید کلا بدنسازی اینطوریه که هر عضله ای رو که بیشتر درگیر کنید بزرگتر میشه

حرکات شکم رو کلا باید ۳ بار در هفته انجام بدین و حرکات باسن رو بیشترش کنید و با وزنه سنگینتر(در حد توان)

قند و چربیم حذف کنید شکمتون اب میشه

سلام عزیزم یه سوال دارم راجب تکواندو گفتم شاید بتونی کمکم کنیدختر من ۳ ماهه میره تکواندو مربی دو ماه ...

خیلی من سر رشته ای ندارم ولی بله الان سایتا کلا شلوغن اگر یکم دیگه بهونه اورد پیگیری کنید

ببخشید من ۲۴ سالمه قدم ۱۶۳ وزنم ۴۷ هستش ، خیلی سینه های کوچیکی دارم جوریکه سوتین سایز ۶۰ اندازم نیس و نصف کاپش خالیه ، بنظرتون چیکار کنم؟

وزنمم کمه و واقعا بخاطر این لاغری خیلی اذیت میشم در حدی که اصلا روم نمیشه تو مهمونیا ، و پیش دوستامم اصلا راحت نیستم 😭

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭  خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍