2777
2789
چطور مربی بدنسازی بشم؟

خیلی سختی داره

اولش باید حداقل چند سال سابقه تمرینی داشته باشین و بدنتون رو فرم باشه

بعدش تست میدین و اگر قبول بشین مجوز مربیگری میگیرین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوز درآوردم و گردنم به سمت پایین کشیده شده. چه کنم؟ یه ورزشی راهی جلوم بذار خواهر

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

سلام من ۳۴سالم قدم ۱۷۱ وزنم ۷۵ دارواعصاب وتیروییدمیخورم . بااینکه وزنم خوبه ولی شکم دارم . بنظرت چه ورزشی خوبه انجام بدم  شکمم آب بشه؟ بدنم بخصوص پاهام خیلی ضعیفه دوتاپله برام سخته بالارفتن  .وقتی هم میشینم قوز میکنم نمیتونم راست بشینم سخته 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

من مربیم گفته بود وزنت باید برسه ۶۲ تو دوران حجمم

اما شکمم هم کمی سایزش بالا رفته و دور کمرم

میخاستم بپرسم اگه وزن بگیرم و بخام رو یک وزنی بمونم پس چجوری سایز با.سنم بره بالا و بیشتر شه؟؟

چون الان ۶۰ کیلوام و هنوز به سایز دلخواه پایین تنه نرسیدم و سایز شکم هم دوس دارم کم بشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

سلام عزیزم یه سوال دارم راجب تکواندو گفتم شاید بتونی کمکم کنی

دختر من ۳ ماهه میره تکواندو 

مربی دو ماه پیش مدارک گرفت گف تو سایت رسمی تکواندو ب عنوان کمربند زرد ثبت میکنه

هنوز ثبت نکرده

هی امروز فردا میکنه 

میگه سایت شلوغه تابستونه درخواست زیاده نمیشه

شوهرمم میگه از شکایت کنیم

این حرف مربی منطقیه؟ واقعا ب خاطر شلوغی دیر ثبت میزنه؟ 

قوز درآوردم و گردنم به سمت پایین کشیده شده. چه کنم؟ یه ورزشی راهی جلوم بذار خواهر

حرکتایی مثل پلانک،گربه گاو،روئینگ با کش،حرکت فیله کمر خوابیده

ولی حتما باید اول پیش ارتوپد و متخصص برین ببینید اجازه انجام حرکاتو دارین یا خیر

منظورتون ترینر تو چه رشته ایهبدنسازی؟

من الان منشی و تقریبا کمک مربیم

بعدا قراره ترینر بدنسازی و ایروفیت و فیتنس بشم 

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯