2777
2789
همیشه کسلو بی انرژیم شما چی مصرف میکنید بگو مام ی خورده جون بگیریم

قرص امگا ۳ یک عدد با ناهار و ویتامین دی بسته به سنتون

صبح بعد از بیدار شدن یدونه قرص قهوه(خود قهوه اس اما حالت قرصی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید کلا بدنسازی اینطوریه که هر عضله ای رو که بیشتر درگیر کنید بزرگتر میشهحرکات شکم رو کلا باید ۳ ...

سلام منم فدم ۱۶۵ وزنم ۵۵ 

شکم دارم  شایدم ندارم چون گودی کمر دارم نشون میده 

گودی کمرم زیاده ۵دقه بیشتر نمیتونم وایستم  راه حل چیه،

کمردرد شدید هم دارم

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

کتفام نامتقارنه، یکیش یکم پایین تره، یکیش ضعیف تره، پیشنهادتون چه تمریناتیه؟

تمرینای سرشونه 

مثل نشر جانب،نشر جلو،نشر سیم کش

اینا میتونه تاثیر گذار باشه

۱۹ سالمه یه هفتمین باشگاه میرمچه مکملی برای چاق شدن ران و باسن پیشنهاد میدیدکلا چکار کنم چاق شه رون ...

متوجه نشدم چند وقتا کار میکنید

ولی اگر بیشتر از یکساله و چکاپ کامل دادین و مشکلی نبود

میتونید کراتین و وی مصرف کنید

هوازی فقط هوازیروزانه دوساعت دوچرخه سواری یا پیاده روی تو سطح شیبدار و رعایت تغذیه

ممنون من خانه دارم و دوتا بچه کوچیک دارم امکانش نیست ولی بازم ممنونم حد عقل تغذیه رو رعایت میکنم

سلامبخاطر دارویی ک مصرف میکنید ممکنه شکمتون بزرگ دیده بشهبیشتر باید حرکات هوازی+قدرتی شکم انجام بدین ...

نه قبل قرصها هم شکم رو داشتم حتی وقتی ۵۰کیلوبودم  چه ورزش قدرتی انجام بدم؟ 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

ببخشید من ۲۴ سالمه قدم ۱۶۳ وزنم ۴۷ هستش ، خیلی سینه های کوچیکی دارم جوریکه سوتین سایز ۶۰ اندازم نیس ...

عزیزم ورزش حجم سینرو نمیتونه بیشتر کنه حتا کوچیکترشم میکنه بخاطر اینکه حجم سینه از چربیه

میتونید یسری مواد غذایی حجم دهنده بخورین

عزیزم من ۳ ماه رفتم بدنسازی 

بدنم خیلی خوب فرم گرفت فقط یکم شکم دارم 

مربی بهم گفته بود برای حجم گرفتن پایین تنه باید بعد از تمرین سفیده تخم مرغ و فیله و سیب زمینی بخورم درسته؟؟؟ 

و این که میتونم این ماه همون برنامه ماه پیش رو تکرار کنم؟ چون واقعا خوب بود فقط سنگین تر بزنم دمبل ها رو میشه؟