2777
2789

دو هفته دارم کارای جداییمو میکنم دوستان لطفا قضاوت نکنید من چندین ساله برای درست شدن شوهرم تلاش کردم هزارو یک مشکل داره 

حتی خیانتو گذشت کردم که زندگیم خراب نشه پس فکر نکنید که خوشی زده زیر دلم 

همه اینکارو کردم چونکه فکر مکردم دوسم داره وبراش مهمم چون ازدواجمون عاشقانه بود یعنی دوست بودیم هرکاری کردم ولکن کاراش نشد چندتاش ول کرد مثل رفیق بازی چون رفیقاش بدی کردن بهش ک ول کرد یا خیانتو ک نمدونم میکنه الان یا نه بشدت شوهرم خودشیفته یعنی همش من مقصرم همیشه بهم تو سری میزنه کوچیکم میکنه مثلا یک کار اشتباهی مکنم هرچیزی باشه بهم میگ بی عرضه فلان فلان فحاشی میکنه بدجور شکاک و دل بده در حدی که من حق هچ کاری حتی گرفتن گواهی نامه ام ندارم خسیسه خسیسسسس پول حتی چیزای واجبم نمیده اگرم بده انقدر منت میذاره که متنفر بشم حتی برام تولدم یک تبریک بهم نگفت دوساله عقدیم ها ... انقدر بدی داره که نگو باز امروز مادرشوهرم زنگ زده گریه مکنه که تو براچی بچمو ول کردی نباید ولش مکردی 😐 میخواد من بمیرم اونجا که بچش تنها نشه ناراحت نشه حالا من از بس حرص میخورم موهام مشت مشت میریزه و بدنم میلرزه سمت چپ بدنم بی حس میشه 

بارها با گریه از شوهرم خواهش مکردم درستشو میگفت به اونجام که میخوای بری زودتر برو 💔 

من گریه مکردم اون میخوابید ...

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا خودشیفته س امیدی نیست خودتو نجات بده کاش من جای الان تو بودم

💔نه تنها خودش خودشفیته بلکه خانوادگی خودشیفته ان  شکاکن به همه 

خستم کردن ننش گریه مکنه ها پسرمو نفرین نکنیا  من نفرین نکن یعنی خدا نمیبنه 

برچی عزیزم جای من بودی ؟؟

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
وقتی دیدی چنین ادمی هست چرا باهاش ازدواج کردی؟

بچگی کردم نفهمی خانوادم خیلی مخالف بودن چون اصلا فرهنگ و رفتار ما بهم نمخورد من احمق از بس دوستش داشتم کور شده بودم 😭 خیلی بهم بدی کرد اصلا نمتونم کاراشو هضم کنم حتی خیانتشم فراموشم نمیشه تو فکر ۶ ماه بعد عقد خیانت کرد من بازم کوتاه اومدم💔

عزیزم جونت راحت میشه جدا بشی. دیگه کوتاه نیا به اندازه کافی مایه گذاشتی حتما نباید کامل نابود بشی که ...

همش به من حس اینو میدن که تو کم گزاشتی تو نباید میرفتی یکبار نمیگن چرا اون داره اونجوری میکنه هیچ کاری برای من نکرده پسرش هروقت تو مشکلات و بدبختی بودم دیدم نیست 

اصلا نمتونم خیانتشو کاراشو فراموش کنم خیلی سمیه خیلی چون خودشفیته 

بچگی کردم نفهمی خانوادم خیلی مخالف بودن چون اصلا فرهنگ و رفتار ما بهم نمخورد من احمق از بس دوستش داش ...

دیگه خیانت کرد خیلی کوتاه اومدی که راحت میگه برو...باید خشتکشو پرچم میکردی جواب ننشم میدادی

عزیزم چرا عمرتون حروم کنی بخاطر حرفای دیگران. توام از بدیاش بگو. بگو دختر خودتونم باشه کوتاه میاین.

گفتم خیانت کرده دختر خودتونم باشه میبخشه گفت نه 

دیگه خیانت کرد خیلی کوتاه اومدی که راحت میگه برو...باید خشتکشو پرچم میکردی جواب ننشم میدادی

اره کلا خیلی کنار اومدم چون دوسش داشتم ولی دیگه حسمم حتی بهش کمرنگ و خراب شد