2777
2789
عنوان

عروسی خواهر نامزد سابقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 37 پست
به هیچ جات نباشه بخشیدا تو هم چیتان پیتان کن برو عروسی با پسرای فامیل لاس بزن ماتحت اش بسوزه واقعا د ...

نه من عروسی دعوت نکردن کلا💔

برام مهم اینه اون براش یکی دیگه مهمه واگرنه هیچی مهم نیست 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥲💔داغون ترینم خیلی 😭

حق میدم بهت 

اما بدون هرکسی و لیاقتشه عزیزم

دنبال روابط و عشق نباش فعلا روی خودت کار کن بیشتر سرگرم باش تا بتونی با این موضوع کناربیایی

بپذیر که تو تلاشت رو کرده بودی اما نشد 🫂

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

حق میدم بهت اما بدون هرکسی و لیاقتشه عزیزمدنبال روابط و عشق نباش فعلا روی خودت کار کن بیشتر سرگرم با ...

اخه چرا همیشه برای من نمیشع؟💔

اره دیگع تلاش و میزارم رو خودم امیدوارم 💔

اخه چرا همیشه برای من نمیشع؟💔اره دیگع تلاش و میزارم رو خودم امیدوارم 💔

چون دست میزاری روی آدم اشتباه و قبل اینکه اون روی دیگه ش رو بشناسی وابسته میشی و بهش احساس دوست داشتن داری قبل اینکه نشناختی عاشق نشو 

تو میتونی به خودت عشق بورزی و عاشق خودت باشی عاشق خودت باش زندگی خیلی قشنگتر میشه🫂

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چون دست میزاری روی آدم اشتباه و قبل اینکه اون روی دیگه ش رو بشناسی وابسته میشی و بهش احساس دوست داشت ...

اره درست میگی ممنون گلم🥹❤️🌸

اره درست میگی ممنون گلم🥹❤️🌸

قربونت عزیزم 🫂