و اینکه راهنمایی کنید با چندبار اقدام درماه باردار شدید و بعد از چندماه؟
سیکلای من ۲۰ روزه است تقریباً
ولی بازم تو آزمایش تنبلی زده برام
توروخدا دعام کنید
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم هر چقد استرس داشته باشی دیر تر میگیره من بارداری اولم بعد یه سال و دو ماه اقدام باردار شدم الانم که حاملگیه دوممه با هزار تا پیشگیری. بنظرم دست خداس هر وقت صلاح میبینه میده در کل استرس اینا نداشته باش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تزریق زاج وعسل و سیاهدانه رو امتحان کردید عزیزم خیلی ها با این روش باردار شدن
ممنون میشم بگید چجوری هست
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم