2777
2789
عنوان

چندبار اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 74 پست
عزیزم خوشبختی شونو ببینی از کجا تهیه کنم؟کار باهاش راحته؟میشه بیشتر توضیح بدی

آره عزیزم خیلی راحته شبیه بی بی چک هست از دارو خونه بگیر بروشورش رو دقیق بخون

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعد شش سال نازایی درست وقتی که بی خیال شدم و بهش فکر نکردم باردار شدم. انشاالله سال بعد این ...

سلام عزیزم ممنون از دعای خیرت

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال به زودی دامنت سبز شه 

یه نینی سالم و خوشگل بیاد بغلت

برات ۱۰۰۰صلوات میگم خواهر 

من بار اول باردار شدم ۲۳سالم بود 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال به زودی دامنت سبز شه یه نینی سالم و خوشگل بیاد بغلتبرات ۱۰۰۰صلوات می ...

دورت بگردم که مهربونی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

دورت بگردم که مهربونی

فقط ببین ابجی استرس و از خودت دور کن بهش فکر نکن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم برا اولی من تا حالا بچه دار نشدم چهارسال جلوگیری کردم حالام که میخوایم نمیشه

منم شش سال جلوگیری کردم و تازه می‌خوام اقدام کنم به زمان بندی خدا اعتماد کن دعا میکنم خیلی زود دامنت سبز بشه 

منم شش سال جلوگیری کردم و تازه می‌خوام اقدام کنم به زمان بندی خدا اعتماد کن دعا میکنم خیلی زود دامنت ...

چندسالته عزیزم 

۲۶ سال

ان شاء الله زود باردار می شی سنت خوبه 

لطفاً برام دعا کن عزیزم 

الهی خبر خوب بارداریتو زود به همه بدی

دعا کن منم بیام خبر بارداریمو بدم

اصلاح سبک انجام بدید نمک روغن تون طبیعی باشه ورزش سبک مثل یوگا یا پیاده روی در حدی که عرق کنید ، استرس رو دور کنید و افکار منفی و استرس هاتون رو ، روی کاغذ تخلیه کنید  پرهیز سردی داشته باشید  پیشبند موقع طرف شستن  یادتون نره با روغن گرم کشاله ران و زیر شکم تون رو ماساژ بدهید شیرینی و قند مصنوعی رو کاهش بدید بیداری بین الطلوعین واجبه و شب ها قبل ساعت یازده بخوابید بادوم خرما رازیانه سیاه دانه و عسل استفاده کنید تخم هویج در قاعدگی استفاده کنید اگه قاعدگی نامنظمی دارید از داروی ابهل طب اسلامی استفاده کنید نوره و حنا رو برای پاکسازی بدن استفاده کنید بعد چند مدت اگر خدا بخواد باردار میشید 

اصلاح سبک انجام بدید نمک روغن تون طبیعی باشه ورزش سبک مثل یوگا یا پیاده روی در حدی که عرق کنید ، است ...

ممنون عزیزم خوشبخت بشین 

میگم روغن مالی شنیدم سقط میکنه انگار 

همش میترسم نکنه یاردار شته باشم و با روغن مالی از بین ببرم

ممنون عزیزم خوشبخت بشین میگم روغن مالی شنیدم سقط میکنه انگار همش میترسم نکنه یاردار شته باشم و با رو ...

قربان شما همچنین عزیزم 

ببین عزیز روغن سیاهدانه از زمان پریودی تا دهم سیکل اشکال نداره کلا روغن مالی خیلیم خوبه باعث افزایش جریان خون میشه  و از ترک های پوستی بارداری جلوگیری می‌کنه