2777
2789
عنوان

چندبار اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 74 پست
ان شالله بحق فاطمه زهرا همین ماه باردار بشیمن به دلم افتاد نذر ام البنین کنم شماهم نذری چیزی کنید

چی نذر کنم ؟,

یه ختم هست که میگه ام البنین دخیلم درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم دست از تو برندارم تورا به جان عباس نکن تو ناامیدم

اینو هی بگم؟

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

چی نذر کنم ؟,یه ختم هست که میگه ام البنین دخیلم درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم دست از تو برندارم تورا ...

اره بگو میگن خیلی خوبه‌ .من صدتا حمد وهزارتا صلوات نذرشون کردم.. یه بنده خدایی هم سفره میندازه هرسال واسه ام البنین نذر اون سفره هم کردم.

فقط شوهرم راضی بشه بذاره باردار بشم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بگو میگن خیلی خوبه‌ .من صدتا حمد وهزارتا صلوات نذرشون کردم.. یه بنده خدایی هم سفره میندازه هرسال ...

توروخدا در حقم دعا کن رفتی روضه 

میگن در حق دیگران دعا برآورده میشه 

منم برای همه عزیزان اینجا دعا میکنم 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

توروخدا در حقم دعا کن رفتی روضه میگن در حق دیگران دعا برآورده میشه منم برای همه عزیزان اینجا دعا میک ...

چشم حتما. راستش روضه نمیرم .یکی میندازه شهر دیگه نذر سفره ی اون کردم از راه دور

ولی پای نمازام دعات میکنم .توهم منو دعاکن اسمم ستاره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چشم حتما. راستش روضه نمیرم .یکی میندازه شهر دیگه نذر سفره ی اون کردم از راه دور ولی پای نمازام دعات ...

ممنون عزیزم 

انشالله عزیزم

ممنونم.

ان شاء الله عزیزم برای منم دعا کن هین امسال که هیچی همین ماه باردار شم😭

انشالله  به زودی  زود   برات  اتفاق  بیفته    انشالله  به  سلامتی   باردار  بشی   عزیزم   انشااله   جفتمون  خبر   بارداریمونو  بهم    بدیم

انشالله به زودی زود برات اتفاق بیفته انشالله به سلامتی باردار بشی عزیزم انشااله ...

وای عزیزم چه جمله قشنگی گفتی ان شاء الله ان شاء الله ان شاء الله همینطور بشه

شما استفاده از کیت رو بلدی

چندروز تاخیری زدی؟چندوقته اقدامی؟ فقط استرس رو بذار کنار. ان شالله دامنت زود زود سبز بشهواسه منم دعا ...

چند وقته اقدامی؟

من تقریباً ۶ ماه

وای عزیزم چه جمله قشنگی گفتی ان شاء الله ان شاء الله ان شاء الله همینطور بشهشما استفاده از کیت رو بل ...

من  مشگلم  چسبندگی  لواه های  رحم هست   فکر کنم  روش درمانمم با  شما  یکی   نیس

وای عزیزم چه جمله قشنگی گفتی ان شاء الله ان شاء الله ان شاء الله همینطور بشهشما استفاده از کیت رو بل ...

انشالله   تو  همین   ماه  خاب  ربیع الاول    جفتمون  باردار  بشیم  و  خبر  خوشحالیموتو   بهم   بدیم      محتاج به دعات  هستم  و اگه لایق  باشم   دعات  میکنم

چند وقته اقدامی؟من تقریباً ۶ ماه

منم مثل تو چند ماه استرس داشتم دیگه حامله هم نمی‌شدم بعدش دیگه بیخیال شدم بعد نه ماه اقدام حامله شدم .

استرس داشته باشی حامله نمیشی .باید هر دفعه که پریود میشی بگی درک که پریود شدم همینقدر بیخیال 

ولی روزهای تخمک گذاریت پیدا کن همون موقع اقدام کن .

بعد تا یک سال کاملا طبیعی هست . چون خودم هم سن تو بودم 

خب معلومه من با یک آدم ۲۲ ساله فرق دارم این تفاوت ها هم باید پذیرفت هر چی سن کمتر زودتر حامله میشی .باز میخوای زودتر به نتیجه برسی میتونی بری دکتر زنان بهت دارو میده 

بعد قبل بارداری باید یکسری ویتامین ها بخوری که من نمی‌دونستم تو حتما برو دکتر زنان تا اون داروها قبل بارداری مصرف کنی بعد اقدام کنی به بارداری کنی .