2777
2789
عنوان

چندبار اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 74 پست

از کیت تخمک گذاری استفاده کردم سر پسرم دو بار اقدام تو ماه یکی قبل و یکی روز تحمک گذاری سر دخترمم یبار روز قبل تخمک گذاری

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
عزیزم با اینکه خودمم مثل شما هستم ولی دعات میکنم خواهرم شمام منو دعا کنید انشااله جفت ...

شما برای اولی میخوای یا دومی عزیزم ؟

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کیت تخمک گذاری استفاده کردم سر پسرم دو بار اقدام تو ماه یکی قبل و یکی روز تحمک گذاری سر دخترمم یب ...

عزیزم خوشبختی شونو ببینی 

از کجا تهیه کنم؟

کار باهاش راحته؟

میشه بیشتر توضیح بدی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

من مشگل چسبندگی دارم تحت درمانم ولی تا الان که اتفاق خوشایند بارداری برام مویسر ...

چند سالته ؟

راهکار چی داده دکتر

الهی بحق سه ساله ی امام حسین علیه السلام یه گل بهشتی نصیبت بشه و یه گل بهشتی ام به من بده

الهی هرکس چشم انتظار هست دلش شاد بشه

نه دومیالان بی بی زدم منفی بود😭

چندروز تاخیری زدی؟چندوقته اقدامی؟ فقط استرس رو بذار کنار. 

ان شالله دامنت زود زود سبز بشه

واسه منم دعاکن خواهری شوهرم راضی بشه واسه دومی 

فقط امضام😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چندروز تاخیری زدی؟چندوقته اقدامی؟ فقط استرس رو بذار کنار. ان شالله دامنت زود زود سبز بشهواسه منم دعا ...

عزیزم الهی یه گل بهشتی نصیبت بشه ان شاء الله 

هرشب

هرشب که میگن کیفیت اسپرم میاد پایین

چند سالته ؟راهکار چی داده دکترالهی بحق سه ساله ی امام حسین علیه السلام یه گل بهشتی نصیبت بشه و یه گل ...

عزیزم  متولد ۶۹ هستم   اخرای   ۳۵ سالگی هستم   دچار چسیندگی  لوله های  رحم  شدم   دکترم  میگه   چیز خاصی نیس  ولی  تا حالا که  اون  اتفاق خوبه   برام  نیفتاده     ممنون که  دعام   میکنی   الهی  دامنت  سبز   بشه       شمام برا  اولی میخوای   یا   دوم؟

عزیزم الهی یه گل بهشتی نصیبت بشه ان شاء الله

ان شالله دعاکن همین امسال.😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من بارداری اول حدود ۷.۸ ماه دومی ۵ ماهسومی اولین اقدام 😁

بسلامتی 

چند سالته 

من ۳۶ سالمه

ان شالله دعاکن همین امسال.😭

ان شاء الله عزیزم برای منم دعا کن هین امسال که هیچی همین ماه باردار شم😭

عزیزم متولد ۶۹ هستم اخرای ۳۵ سالگی هستم دچار چسیندگی لوله های رحم شدم دکترم میگه چیز ...

دومی منم

ان شاء الله عزیزم برای منم دعا کن هین امسال که هیچی همین ماه باردار شم😭

ان شالله بحق فاطمه زهرا همین ماه باردار بشی

من به دلم افتاد نذر ام البنین کنم شماهم نذری چیزی کنید