2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 134540 بازدید | 693 پست

عزیزم منکه دوساله عقد کردم خوب قبلش ۵ سال باهاش دوست بودم شوهرم در حدی بود ک موتور هوندا داشتیم حتی پول عقد کردن نداشتیم من همراهش بودم از خونمون براش غذا میبردم  رفت سرکار بیزنس شروع کرد پولاشو جمع کردم براش به بدبختی پاش موندم چون عاشقش بودم اونوقت ک عقد کردیم وضع مالیمون خوب بود الان عالی وضع مالیش انقدر زجر کشیدم بخاطرش طلاهامو فروختم حالا الان تو عقدیم هنوز چون ۶ ماه بعد عقد خیانت دیدم ازش گفتم ولش کن ببخشمش چون خودکشی کرد  انقدر گریه کرد مدارکمو نمیداد. منم بخاطر تلاشام و زحمتام خواستم یک فرصت دگ به زندگیمون بدم که فهمیدم به شدت شوهرم خودشیفته اس کم کم بدهنی ها شروع شد رفیق بازی بی توجهی شدید بی ارزشی به منی که بدبختی باهام ازدواج کرد حتی در حدی شده بود ک ما خونه گرفتیم تو مجردی چون تا وقت ازدواج خونه که میخواستیم بریم برای زندگی در حال درست شدن بود مجبور شدیم خونه اجاره کنیم همنجوری فعلا باهم باشیم از بس وابسته بودیم بهم و اون حتی دگ پول شامپومم نمیده هزارتومنم نمیده میگه همه پولا زحمت خودمه 😂 و مثل یک نوکر با من رفتار مکنه منم ولش کردم اومدم خونه بابام گفتم طلاق میخوام قبول نمکنه طلاق بده امیدوارم فقط ولم کنه بدرک پول یا زخماتم بجای اینکه رو خودم کار کنم رفتم با اون احمق دگ نمخوام عمرم پاش بره حتی راضیم مهرمم ببخششم ولی طلاقم بده توافقی .... بنظرم اینا درست نمشن و هیچ پولی ارزش گذر عمرتو نداره اگ متونی مدارک خیانت پیدا کن بعدش مهرتو بذار اجرا طلاق بگیر مطمعن باش اون خودشم بچشو دوست داره یا خودش میده یا اگرم نگهش داره همش مانعش میشه که بخاد زن بگیره یا کاری بکنه خودتو حروم نکن 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
این که گفتی واقعیه؟میگن مهریه در همه شرایط حق زنه تو هر شرایطی میتونه بگیره

میتونه بگیره

ولی آقا به ده روش میتونه خیلی کمش کنه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خآله بازی نیست ۵۰ سال تجربه هست اگه تا این حد بی تفاوتی هست که تعصب وجود نداره و ناموسش واسش بی اهمی ...

اینکه میگی همسرت خیانت میکنه تو هم بگو میرم با یکی دیگه ، خیلی بچه گونه ست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
ببین منظورشون از جونی نکردن اینه که کاش زود ازدواج نمیکردم و شیطونی میکردم و دختربازیشوهر من یه دفعه ...

خوب کاری کردی موندی عزیزم، با این وجود همشر من میگه تو از همه خوشکل تری ولی بیرون میریم از زنا چشم برنمیداره منم یه‌بار بروش اوردم گفتم ک شما مردا چی نصیبتون میشه که این همه زنارو تو خیابون نگاه می‌کنید میدونی چی گفت ،گفت میگن مرد ایرانی همه زن هارو دوست دارن غیر از زن خودشون واقعا راست میگه 😪

همه ثروت مرد وقتی ازدواج کرد بعدش بدست آورده قاضی سهمشو مشخص میکنه تشخیص بده نصف نصف باید بده یا ... ...

در صورتی تنصیف اموال انجام میشه که آقا درخواست طلاق بده و اون هم هزار راه فرار داره

اگه خانم درخواست بده فقط مهریه تعلق میگیره که اون هم آقا به ده روش میتونه به حداقل برسونه

مشکلمون‌اینه ما وقتی ازدواج کردیم هیچی نداشتیم اونقد تلاش کردیم تا وضع مالی شوهرم عالی شد چن تا ماشی ...

بسوزه پدر این پول که خیلیارو از زیاد بودنش خیلیارم از نبودنش از زندگی برونده

عزیزم منکه دوساله عقد کردم خوب قبلش ۵ سال باهاش دوست بودم شوهرم در حدی بود ک موتور هوندا داشتیم حتی ...

چرا بعضی مردا انقدر بی‌درکن

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
عادت داره شب نیاد ؟

🎁 هدیه ثبت نام با کد دعوت 1 ترون معادل 34هزار 

🎁 هدیه احراز هویت و دعوت دوستان هم 2 ترون معادل 68هزار تومان 

🎁مهمم همچنین با انجام اولین معامله،. 10 ترون رایگان دریافت کنید😍💖 معادل 344هزار تومان 

✅ احراز هویت فقط با کد ملی تاریخ تولد

لینک بیو😍🙏

چرا بعضی مردا انقدر بی‌درکن

🎁 هدیه ثبت نام با کد دعوت 1 ترون معادل 34هزار 

🎁 هدیه احراز هویت و دعوت دوستان هم 2 ترون معادل 68هزار تومان 

🎁مهمم همچنین با انجام اولین معامله،. 10 ترون رایگان دریافت کنید😍💖 معادل 344هزار تومان 

✅ احراز هویت فقط با کد ملی تاریخ تولد

لینک بیو😍🙏

حدودن 6ماهه بهم بی توجهی میکنهمثلن براش تولد گرفتم سه ماه پیش با کلی ذوق وکادو گل لچاصن بی محلی کرد ...

عزیزم بچه تا۷سالگی با مادره مهریه و نفقه رو بزار اجرا الان که شوهرت نیست بهترین فرصته برو پاسگاه مفقودی واسه شوهرت تشکیل بده بگو چن روزه گذاشته رفته خرجی هم نمیده صورت جلسه کنن بعد وسیلتو جمع کن بابچت برو بسپار به وکیل درست کار با یه مبلغی توافق کنید جدابشید این مرد هرگز درست نمیشه عمرت رو حروم نکن چون وضعش خوب شده دور برداشته

بنظرم شوهرت ازت خسته شده یه مدت خونه خودت ازش فاصله بگیر ازش نپرس کجا میری و ... فقط خریداری بهش بگو و تمام براش هم صبحانه مفصل آماده نکن خیلی عادی و در خد دو قلم غذا نکش براش بزار خودش بکشه و با دوستات با تلفن حرف بزن جلوش بخند و شاد باش بهترین لباس هاتو بپوش برای دل خودت آرایش کن عطر بزن که حس خوب بگیری اما منتظر نباش همسرت بیاد حلو ازش بخواه بچه و خودت را ببره پارک و بیرون پیاده روی اما ازش نخواه همراهت باشه مثل خدمتکاری بهش نگاه کن درست میشه

جان جانانم💗💕