2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 134379 بازدید | 692 پست
دوست عزیز حرف شما منطقیهولی وقتی آقا نمیخواد زندگی کنه و خانم مهریه رو اجرا بزاره ، و مرد موظف به دا ...

درسته..من از اون جایی که گفت همسرم ثروتمنده‌ گفتم مهریه رومیتونه کامل بگیره ..یا خونه رو بزنه به نامش حداقل 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

اصن تو این چن سال اینطوری نبود میگه من زندگی نکردم جوونی نکردم به من میگه برو دنبال زندگیت

خب باز خوبه امیدوارت نکرده

روراست بهت گفته

الان التماس چی میکنی؟؟

برو دنبال زندگیت تا مشکل روحی و اعصاب روان پیدا نکردی

چرا انقدر خودت رو بی شخصیت و حقیر میکنی

من واقعا درک نمیکنم وقتی یک طرف (چه زن چه مرد) طرف مقابل رو نمیخواد ، چرا  خودتون رو انقدر خوار و حقیر میکنید

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته..من از اون جایی که گفت همسرم ثروتمنده‌ گفتم مهریه رومیتونه کامل بگیره ..یا خونه رو بزنه به نام ...

نه گلم

من دوستم وکیله میگه صدتا راه هست برای ندادن مهریه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
نه گلممن دوستم وکیله میگه صدتا راه هست برای ندادن مهریه

راستش منم داداشم در حال جدایی هست و از اونجا اطلاع دارم..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

درسته..من از اون جایی که گفت همسرم ثروتمنده‌ گفتم مهریه رومیتونه کامل بگیره ..یا خونه رو بزنه به نام ...

حتی موقع طلاق اگه از قبل خونه ای به نامش زده باشه هم میتونه از زنش پس بگیره

حتی موقع طلاق اگه از قبل خونه ای به نامش زده باشه هم میتونه از زنش پس بگیره

منظورم به جای مهریه بود عزیزم..یعنی دادگاه بگه

راستش منم داداشم در حال جدایی هست و از اونجا اطلاع دارم..

اگه برادرت اموالش به نام خودش نباشه ، حداقل مهریه رو براش تعیین میکنن

البته قبل از به اجرا گذاشتن مهریه باید مال رو به نام یکی دیگه انتقال بده

اگه برادرت اموالش به نام خودش نباشه ، حداقل مهریه رو براش تعیین میکننالبته قبل از به اجرا گذاشتن مهر ...

منتظر تشکیل دادگاهیم‌..جز ماشینش چیزی به نامش نیست

اونم خانومش توقیف کرده

منتظر تشکیل دادگاهیم‌..جز ماشینش چیزی به نامش نیستاونم خانومش توقیف کرده

خب بخشیش رو به خانمش میدن ، نه همه رو

خونه به نامش هم نیست راحته

وکیلش خوب باشه خیلی نمیتونه مهریه بگیره

کلا اکثرا به نفع اقایون رای میدن

سلام دوست عزیزشما باید طرز برخورد با همسر و سیاست های زنانه رو یاد بگیریدبه تازگی وارد یه کانال شدم ...

اره عزیزم منم عضوشم خیلی خوبه شماکه میخواین زندگیتونوحفظ کنی حتماعضوش شو حتماحتماحتما

وقتی مرد ، زنش رو نمیخواد ، نمیخواد دیگهاین بازی های کودکانه جواب نمیدهمگه خاله بازیه؟؟؟

خآله بازی نیست ۵۰ سال تجربه هست اگه تا این حد بی تفاوتی هست که تعصب وجود نداره و ناموسش واسش بی اهمیته  تنها راهش جدایی هست  چون‌موندن و ساختن عذاب جسم و روحه