2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 103995 بازدید | 554 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری نمیتونم برم تلفتی میشه

سلام 

زنگ بزنید ۱۴۸۰ و ۰۹۶۴۰۰. مشاوره رایگان دارن. 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
مرسی اره حتمن گوش میدم

عزیز من شما باید با مشاور صحبت کنی

اگه پول بهت نمیده میتونی از خاتوادت بگیری؟

مشاور رایگان ۱۴۸۰ هم فک کنم بود هست مال بهزیستی 

ولی به نظر منم به خدا توکل کن و فکر کن مرده. فک کن نیست و باید به خودت و گل پسرت برای ادامه انگیزه بدی

تو همین فرصتی که برات محیا شده سعی کن مستقل بشی 

ولی ای کاش طلاق میگرفتی میدونم خیلی درد داره برات ولی این زندگی که شوهرت برای شما و بچت ساخته بدتر روح بچه تو و خودتو له میکنه

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

بهش بگو هر ماه بهم پول بده تا هر چی دوست دارم بخرم و هر کجا دوست دارم برم ،تو هم هر کجا دوست داری بر ...

این بهترین راه حله++

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

خوب یجوری نوشتی ادم فکر میکنه منظورته رفته پیش یه خانومی 

ولی اگر رفته بود که خوب با هم بودن دیگه پس انلاین نمیبود 

خیال بد نکن شاید با رفقاشه 

دور هم قلیون میکشن که تو فضای مجازیم میچرخه

عزیز من شما باید با مشاور صحبت کنیاگه پول بهت نمیده میتونی از خاتوادت بگیری؟مشاور رایگان ۱۴۸۰ هم فک ...

من یبار زنگ‌زدم ۱۴۸۰ گفتم به خودکشی فک میکنم 

گفت ایشالله درست میشه فکرشو نکن🙄

بعد زنگ زدم ۱۲۳ یه ماشین اورژانس اجتماعی از تیمارستان فرستادن تو همسایه ها دو تا زن روپوش سفید 🤪

شرفمو بردن و هیچکاریم نکردن 😁🙌