2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135277 بازدید | 696 پست
وای بچه داری نباید چشمت هرز باشه اون طفل گناه داره الان خراب شده مملکت کافیه یه کم سر وگوشت بجنبه خی ...

عزیزم‌ فکر میکنم اشتباه ریپلای‌ زدین!

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

اصن تو این چن سال اینطوری نبود میگه من زندگی نکردم جوونی نکردم به من میگه برو دنبال زندگیت

لعنت به اونایی که گمراه میکنن آدم های دهن بین رو آخه جوونی نکردی باید خانمت. و عذاب بدی فک‌میکنه خوشه اول بدبختیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برخی دوستان چه راحت پیشنهاد طلاق میدن!!! زندگیه! بعد طلاق هم گل و بلبل نیستا! به امید یکی بهتر نباشن ...

اولا اصلا تبلیغات نبود😂😂

دوما وقتی یه زندگی سمیه و روح و روان اون بچه داره توی اون خانواده نابود میشه ، راهش جدائیه

شما که کلاس همسرداری رفتی ازت بعیده

وقتی دونفر بلد نیستن و نمیخوان زندگی کنن باید از بین ببرنش

شما یه ساختمون رو از پایه کج بسازی ، هرچی بیشتر پیش بری ، آوار بیشتری روی سرت خراب میشه

چطور به یه زن میگی خیانت رو تحمل کن؟؟ 

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
دوست عزیز الان اسی بگه خرجیمو بده وظیفته، آقا هم دسته چک در میاره میگه چششششم خانم چقدر بنویسم!!!!بع ...

شاخ در نیار..بالاخره باید تکلیفشو مشخص کنه 

آره وظیفه داره خرجشو بده

خونه هم واسه واسه آسایش بچش‌ باید فراهم کنه تا بتونن زندگی کنن..این که نشد زندگی !

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

شاخ در نیار..بالاخره باید تکلیفشو مشخص کنه آره وظیفه داره خرجشو بدهخونه هم واسه واسه آسایش بچش‌ باید ...

تعجب داره  چون این مرد به هیچی متعهد نیست

متعهد باشه خودش انجام میده ، نیازی به گفتن من و شما نداره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
شاخ در نیار..بالاخره باید تکلیفشو مشخص کنه آره وظیفه داره خرجشو بدهخونه هم واسه واسه آسایش بچش‌ باید ...

مردی هم که قرار باشه مهریه بده دیگه اصلا باهاش زندگی نمیکنه

کلا فکر کنم از قانون خبر ندارین

هیچی به نفع خانمها نیست متاسفانه

سلام استاتر..امیدوارم حالت خوب باشه..اینجوری که واضح و مشخصه همسرت کسی رو زیر سر داره و همه زندگیشو ...

زیرک باش بگو من بفهمم هرز میپری منم بلدم‌چه کنم واقعا جدی میگم تلنگر میخوره ولز آتو ندی دستش چون یه کم غیرت داشته باشه دیگه لابد علنی تو رو عذاب نمیده 

زیرک باش بگو من بفهمم هرز میپری منم بلدم‌چه کنم واقعا جدی میگم تلنگر میخوره ولز آتو ندی دستش چون یه ...

اتو منظورم اینه که یه شخص رو معرفی کنی بگی میرم سمتش اونجوری نتیجه عکس میده مبهم بهش حالی کن که منم‌میتونم پی دل خودم باشم و فک‌نکنی هر چی سرم‌بیاری من تحمل میکنم

مردی هم که قرار باشه مهریه بده دیگه اصلا باهاش زندگی نمیکنهکلا فکر کنم از قانون خبر ندارینهیچی به نف ...

مهریشو بزاره اجرا ولی درخواست طلاق نده ..بگه فقط مهرمو میخوام ..چون خونه و ماشین داره و وضعش خوبه راحت میتونه بگیره..

از اونطرف اگه مرد خودش درخواست طلاق بده ..وظیفه داره مهریه رو تمام و کمال بده..

در هر صورت ایشون دیگه دستش خالی نمی‌مونه! 

جدایی خیلی بهتر از این کم محلی هاست

استاترهم میگه خانوادم پشتمن اما استقلال مالی ندارم..پس این بهترین راهه..

منم تا همون حدی که قانون رو میدونستم نظر دادم.. نه بیشتر

اتو منظورم اینه که یه شخص رو معرفی کنی بگی میرم سمتش اونجوری نتیجه عکس میده مبهم بهش حالی کن که منم‌ ...

یه چی بگم‌هر مردی رو خانمش تعصب داده این بابا خیالش راحته که خانومش پردامنه ولی چون داره علنی میکنه خانم هم باید یه تلنگر بهش بزنه اونم با سیاست بهش بفهمونه که طرف هم بک بد نکنه و بگه نکنه از قبل هم‌منو بازی داده میگم‌با سیاست پیش باید بری درست میشه 

مهریشو بزاره اجرا ولی درخواست طلاق نده ..بگه فقط مهرمو میخوام ..چون خونه و ماشین داره و وضعش خوبه را ...

دوست عزیز حرف شما منطقیه

ولی وقتی آقا نمیخواد زندگی کنه و خانم مهریه رو اجرا بزاره ، و مرد موظف به دادن مهریه بشه ، دیگه با اون خانوم زندگی نمیکنه

میگه من که نمیخوامش ، مهریه هم که دارم میدم ، طلاق، خداحافظ

بعد فکر میکنید چقدر مهریه تعیین میشه

آشنای ما سالی یک ربع سکه میگیره

به نظر شما این میشه پشتوانه ی مالی؟؟؟

در کل اسی خودش رو خیلی بی شخصیت میکنه که با همچین ادمی زندگی میکنه

یه چی بگم‌هر مردی رو خانمش تعصب داده این بابا خیالش راحته که خانومش پردامنه ولی چون داره علنی میکنه ...

وقتی مرد ، زنش رو نمیخواد ، نمیخواد دیگه

این بازی های کودکانه جواب نمیده

مگه خاله بازیه؟؟؟