2777
2789

سلام دخترا من تازه جداشدم بعد دوماه عروسیمون شوهرم مدام کتک کاری میکرد صحنه های بدی تو ذهنمه

بعضی زخم ها رو بدنم مونده 

میومد موهامو نازی میکرد یهو محکم میکوبید تو صورتم مثله روانی ها اذیتم میکرد 

یاد ممیفته مورمورم میشه 

جهیزیه نو خوشگلم که با عشق خریدم تو خونس مطمعنم خودش و دوستاش و دوست دختراش میرن اونجا خیلی عصبی میشم به کاراش فکر میکنم 

تو خیابون با مورو زمین کشوندم که ابرومو ببره به خونمون حمله کرد تهدیدهاشون خودشو و خانوادش 

مامان بابای من کارمندن خیلی ساکتو مظلومن خیلی ارومن

کاش یه داداش بزرگتر داشتم کاش به کسی بود که ادبشون میکرد 

از بی کسی اینطوری شدم خیلی دلم گرفته 

فکر انتقام میاد تو سرم همش ذکر خدا میگم که اروم بگیرم 

قفسه سینم سنگینه نمیتونم بخوابم

نمیخوام مظلوم نمایی کنم ام اازینکه ادای خوشحالاو قوی ها رو دراوردم دیگه داره نفسم بند میاد 

باعث سرافکندگی مامان بابام شدم

همیشه میگفتم بزرگ بشم ازشون مراقبت کنم باعث افتخارشون بشم الان با اینکارام با این اتفاقا خیلی تحت فشارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصی تو نیست تقصیر همسرت هست هنوزم میتونی خوش حالشون کنی دیر نیست 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من یکی خیلی اذیتم کرد  مجبوربودم سکوت کنم اما آه میکشیدم میگفتم خدایا تو جواب سکوتمو ازش بگیر میسپرم ب تو ،هرروز شاهد خاری وخفتش هستم... بعضی ادما انتقام نیاز ندارن خودشون زندگیشونو ب گند میکشن صبر کن

تقصی تو نیست تقصیر همسرت هست هنوزم میتونی خوش حالشون کنی دیر نیست

اره میخوام درسمو بخونم 

اما غکر خیال نمیزاره خیلی عصبی میشم یاپم میفته

احساس میکنم بهم ظلم شده یاد اون صحنه ها میفتم یاد اونکارا اون رفتارا 

خیلی عصبی میشم دلم میخواد خدا عدالتو اجرا کنن

من یکی خیلی اذیتم کرد مجبوربودم سکوت کنم اما آه میکشیدم میگفتم خدایا تو جواب سکوتمو ازش بگیر میسپرم ...

فقط شکایتمو پیش خدا میبرم پیش بقیه اصلا به روی خودم نمیارم 

ولی انگار یه اتیشی تو سینمه شعله ور میشه گاهی 

خشم نفرته