2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135520 بازدید | 696 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت اومد عزیزم؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عزیزم سیاست زنانه داشته باش نمی تونم بگم طلاق بگیر چون بار یک مسئولیت اونم بچه باهات هست برو پیش مشاور زوجین سیاست زنانه یاد بگیر و شوهرت رو بگیر تو مشتت تو این جامعه با ی بچه طلاق بگیری اوضاع تو میشه واویلا

اگر خیانتی هم از طرف همسرتون پیش بیادقطعا جرقه شو خودتون زدیدنبود زن در خونه ی مشترک ۱ روزش هم فاجعه ...

هیچ خیانتی نیاز به جرقه نداره

زندگی شم آتیش بگیره بازم سر تعهدش میمونه

کاربر سال۹۷م
دلیل اینکه نمیومد دنبال شما جی بود؟.دلیل اینکه جواب پیام تونو نمیده چیه؟دلیل اینکه میگه جدا بشیم؟؟؟؟ ...

خیلی از مردا زن و خونه رو یک سنگر می بینن که اگه جایی غلطی کردن بیان قایم بشن

همسر رو لولو سر خرمن می بینن چون مطمعن هستن بخاطر حس مادری و تعهدش جایی نمیره بابا

اما خودش سرش توی هر آخوری گرمه عیبی نداره ایراد از اون نیست

کاربر سال۹۷م
اصن تو این چن سال اینطوری نبود میگه من زندگی نکردم جوونی نکردم به من میگه برو دنبال زندگیت

اگه جدا بشی بچه رو میگیره؟

بچه تا ۷سال با مادره بعدشم دختر تا ۹سالگی و پسر تا ۱۵سال تمام طبق صلاحیت واگذار میشن و بعد از این سن 

از خودشون میپرسن

کاربر سال۹۷م