2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135634 بازدید | 697 پست
عزیزم سیاست زنانه داشته باش نمی تونم بگم طلاق بگیر چون بار یک مسئولیت اونم بچه باهات هست برو پیش مشا ...

خودمم به این فک کردم که اگه طلاق بگیرم باید بچمو تنهایی بزرگ کنم وپیش خانوادم ولی خونه ی خودم راحت ترم فقط بی محلیش اذیتم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعد از ظهر میگف رفته بوده پیش برادرش مادرشپهرمم تایید کرد ولی جواب ندادنش ناراحتم حرد

اجی من حس میکنم بهت علاقه شایذ داشته باشه ولی تو خیلی پیگیرشی و بهش وابسته ای و می چسبی بهش.مردها از این مورد فرارین..بجاش کارهای دیه کن اون بیاد سمتت عزیزم

چند روزه برگشتی خونت؟؟؟خودت عادی رفتارمیکنی؟باهم غذامیخورید؟مثلاخرید خونه میکنه؟

خودم هی محبت میکنم غذاهای خوب میپزم ولی اون انگار که من وجود ندارم کلن نه حرفی نه نگا میکنه ی سوالو دوبار بپرسم داد میزنه بخدا روزایی رو دارم میبینم وتجربه میکنم که تو خواب هم نمیدیدم داغونم کرده دقم داده 

قطعا خیانت میکنه چه نامرده که همراه بی پولیشو یادش رفت الان هوا برش داشته

بخدا که من باهمه چیزش ساختم یاد اون روازمون میفتم قلبم درد میگیره وقتی که به ثروت رسید منو گذاشت کنار 

اسی واسه چی جواب کامنتای منو نمیدی فکر کردی آقا هستم یاخیلی بیکارم؟فقط حس نوع دوستانه داشتم و میخواستم وقت بذارم کمکت کنم همین بهتر ه کمی به همدیگه احترام بذاریم دوست عزیز

💠اللهم صل علی محمد و آل محمد 💠 
وضع مالیش خیلی خوبه بچم 4سالشخ

برات خرج میکنه ؟

خورد و خوراک لباس هزینه هاتونو فلان؟؟

محکم باش خودتو ضعیف نشون نده گریه مویه ناله مرداز اینا متنفرن .

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..