2777
2789
عنوان

پیامای خواهرشوهرمو به دختر داییش نشون دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 67 پست
نه بحث ول کردن نیست فقط خواستم دیگه اسمی ازش نیارن و بدونن چقدر ازش بیزارم

بهرحال کار خوبی نکردی. کلی میگفتی نباید پیاما رو نشون میدادی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید به فامیل شوهرت اعتماد کنی و انتظار داشته باشی حتی وقتی حق با اتوئه طرف تو رو بگیرنالان اینجوری ...

خیییلی سوال میپرسیدن

چرا نیومدی چرا دعوت نمیکنی چرا پیشش ننشستی‌چرا محل ندادی 

گفتم حد و مرز هامو شکستن بازم میگفتن زودرنجی دیگه پیامارو نشون دادم سوال نپرسن

خب شده که این حرفو میزنه ..حالا اون عنتر خانوم سر چی فحش داده .شوهرت میدونه ؟

سر اینکه به خودش و ننش آمار نمیدادم کجا میرم چیکار میکنم به شوهرم پیام داده بود معلوم نیست زنت با کی خوابیده پدر سگ با توله سگش هرروز بیرونه و ازین جور حرفا

سر اینکه به خودش و ننش آمار نمیدادم کجا میرم چیکار میکنم به شوهرم پیام داده بود معلوم نیست زنش با کی ...

خاک بر سررر هرزه ش ..ری اکت شوهرت ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

همه که بهت گفتن همه تجربه دارن تو این مورد ودرست میگن .دختردایی هم دشمن دختر عمه هه باشه از عمه ش متنفر باشه دنبال اختلافای تو شون میگردن که بشین پشتتون بد بگن .آدمی که عاقله هرکی پشت یکی داره حرف میزنه اهمیت نمیده عکس العمل نشون نمیده ومیگه احتمالا توشون یه کدورتیه بعدا باهم آشتی میکنن ولی اگه عکس العمل نشون داد بعد بدگوییا دور همونو باید خط بکشی چه اونی که پشتت حرف زد چه اون که عکس العمل نشون داد .برای چیته اعصاب خوردی برای خودت اونا کاری میکنن که آتیش اختلافاتون شعله هاشو بیشتر و بیشتر کنن 

خیییلی سوال میپرسیدنچرا نیومدی چرا دعوت نمیکنی چرا پیشش ننشستی‌چرا محل ندادی گفتم حد و مرز هامو شکست ...

فکر میکنم زیادی به فک و فامیل شوهرت رو میدی
چرا باید سوال بپرسن اگه هم پرسیدن جواب خاصی نمیدی نیازی نیست بابت رفتارت به کسی توضیح بدی فوقش میگی حتما یه اتفاقی افتاده که دلخورم ولی فکر میکنم مسائل خانوادگی شخصیه و توضیح دادنش برای شما هم کار درستی نیست هم دردی دوا نمی کنه. من باشم که کسی بهم بگه چرا با فلانی حرف نمیزنی دیگه با خودشم حرف نمیزنم

شوهرم اجازه نداد

عزیزم به شما توهین شده میرفتی شکایت میکردی.. اصلا همون شوهرت چیکار کرد؟؟ کوچکترین توهنی به خواهرش کرد؟؟؟؟ هیچی 

ببخشید تا خودت به خودت ارزش ندی بقیه هم ارزش نمیدن حالا شوهرت باشه یا بقیه خواهرانه بت گفتم

همه که بهت گفتن همه تجربه دارن تو این مورد ودرست میگن .دختردایی هم دشمن دختر عمه هه باشه از عمه ش مت ...

احساس میکردم همه چی داره ضد من تموم میشه و پیش همه خراب میشم🥴