2777
2789
عنوان

بعد دو ماه فهمیدم که چی شده

737 بازدید | 59 پست

قضیه اینه که من یه وام میخواستم در حد ۲۰ تومن، بانکها شرایطشون بهم نمیخورد و واسه خاطر ۲۰ تومن باید دو سه ماه می موندم. البته بازم پیگیرش بودم. که یکی از دوستام گفت من میتونم از شرکت برات وام بگیرم. شرایطش خوب بود قبول کردم‌. یعنی اون وام رو به اسم خودش برداشت بده من و  قسطاشو من پرداخت میکردم قاعدتا. اینم بگم که بجز این دوستم من با همکارش هم اشنا هستم.

خلاصه یه روز گفت وامت رو ریختن ولی با ۲۰ موافقت نشده و ۱۵ ریختن منم کلی تشکر کردم و سکه پارسیان داشتم اونارم فروختم شد ۲۰ و کارم راه افتاد‌. دوماه میگذره و من دوتا قسطو سرماه بهش دادم و خیلیم ممنونش هستم. تا اینکه از طریق همکارش به طور ناخواسته از دهنش شنیدم ک وام اصلا ۱۵ نبوده و ۴۰ تومن بوده و دوستم بهم نگفته. و بعدا متوجه شدم همون موقع رفته سرخ کن و جاروشارژی دستی خریده با ۲۵ تومن. طلبکار نیستما ولی یکم شوکه شدم. اخه دوست نزدیکمه. نمیدونم سکوت کنم یا علت کارشو جویا شم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا شما که فرقی نداره شما اندازه پولی که وام گرفتی قسط می‌پردازی

اون هم قسط بقیه اش رو میده

اصلاً به روش نیار بیخیال

یه لطفی به خودش کرده یه لطفی به شما 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بنظرم همین که ۱۵ تومن از چیزی سهمیه خودش بوده رو به شما داده لطف بزرگی کرده،ونهایت بی انصافیه ک بخواید بگید چرا ۴۰تومن گرفتی و ۱۵ ب من دادین،اصلا میتونست اون ۱۵ تومن رو هم نده ب شما!بنظرم قدراین دوستتونو بدونین چون واقعا دوست خوبیه

نه وام با سود ۱۶درصد بود ک همون موقع حساب کتاب کرد چقد ماهیانه بدم منم میزنم حساب شخصیش

اصلا میتونست کل ۴۰تومن رو بگیره و هیچی ب شما نده و نهایت معذرتخواهی کنه ک نشد،و بره باهاش وسایل مورد نیازشو بگیره،ایشون از حق خودش اون ۱۵تومنو ب شما داده