2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135471 بازدید | 696 پست

هر روز بخوای گوشی دستت بگیری تاپیک بزنی که مشکلت حل نمیشه

با یه مشاور درست صحبت کن مشورت کن ، یه تصمیم جدی واسه زندگیت بگیر

وگرنه با هر روز تاپبک زدن زندگیت درست نمیشه

هر دوتون اشتباه پشت اشتباه دارین انجام میدین

معلومه کلا شوهرت قید تو و زندگیتون رو زده و کلا نمیخوادت

خودت برای خودت تصمیم درست بگیر

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من پیشنها نمیدم هیچ موقعی کسی جدا بشه ولی حق با شماست واقعا میدان جنگ میشه .... آدم اعصابش نمیکشه

من هم مخالف صد در صدی طلاق هستم

ولی این رسما زندگی نیست

اسی ۵۰ روز خونه زندگیشو ترک کرده

آقا دنبال خوشگذرونی خودش

این اصلا زندگی نیست 

هر دو مقصرن 

اون بچه ی طفل معصوم چه گناهی کرده داره توی این اوضاع زندگی میکنه

بعضی شرایط طلاق بهترین گزینه ست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استاتر..

امیدوارم حالت خوب باشه..

اینجوری که واضح و مشخصه همسرت کسی رو زیر سر داره و همه زندگیشو داره فدای اون میکنه! 

هرچقدر هم تو سکوت کنی و با شرایط کنار بیای باز همسرت این زندگی رو نمیخواد..پس لیاقتش تنهاییه!

به نظرم خیلی رک و محکم بشین باهاش صحبت کن..بگو این چه زندگیه واسه من ساختی! من و بچه ام تو این خونه میمونیم..وظیفه داری ماهیانه خرج و مخارج مارو هم بدی!

خودت هم گمشو از زندگیمون بیرون ..دیگه نبینمت!

ضعف نشون نده جلوش..محکم حرفتو بزن

قبول نکرد! برو مهریتو بزار اجرا ..دوباره برگرد تو خونه ات ..بگو مهریه حقمه ..میخوامش اما طلاق نمیخوام !!

تکلیف خودتو روشن کن!

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

شوهرت اومد؟؟؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بالاخره شوهر جانت اومد یانه؟

تو تاپیک هست گفت که اومده گفته پیش داداشم بودم..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

برخی دوستان چه راحت پیشنهاد طلاق میدن!!! زندگیه! بعد طلاق هم گل و بلبل نیستا! به امید یکی بهتر نباشن! و اینکه هرکسی یه امتحانی داره تو دنیا. امتحان ما مدل همسرمونه...هرچند اگه خودمون نزنیم با بی محلی و کم محلی و بی احترامی داغونش کنیم....کلاس همسرداری آقای حسنی از تنها مسیر آرامش در ایتا رو شرکت کنین...۲۰۰ تومنه همش. پول چن چیپس و پفک...ولی. دیدگاهتون رو تغییر میده...کانال زیر یک سقف از مریم سادات هم توی ایتا بخونید...جالبه

اصن تو این چن سال اینطوری نبود میگه من زندگی نکردم جوونی نکردم به من میگه برو دنبال زندگیت

اگه بچه رو میده بهت به فکر جدایی باش 

اگه نمیخوای طلاق بگیری اولین کار اینه وقتی میره سراغشونگیر 

حداقل جلوش خود خوری نکن تمرکز کن رو خودت بچت با یه مشاور هم صحبت کن

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بیا چله نور رو بخون برای مشگلاتت عزیزم

توی تاپیکام هست ده دقیقه نمیشه

ولی معجزه میکنه

از این پیج هست. @lady.energy7 

تلگرام هم روی بایو همین پیج هست

نوردرمانی دارند برای 19 شهریور که واقعا کارشون عالیه

من دو تا ایتم بردا تم سبک شدم

نتایج بخون توی تلگرام 

هر ایتم صد هزار تومن 

به خودت خیلی،برس مدام برو تو بغلش بهش محبت کن مدام بوسش،کن محبت مردو رام میکنه توم خوشگل کن ارایشگاه خوب برو عطرای گرون لباسای گرون بخر تو خونه تیپت جذاب باشه طول میکشه اما کم نیاری وابستت میشه ان‌شالله زندگیتون خوب بشه

سلام استاتر..امیدوارم حالت خوب باشه..اینجوری که واضح و مشخصه همسرت کسی رو زیر سر داره و همه زندگیشو ...

وای بچه داری نباید چشمت هرز باشه اون طفل گناه داره الان خراب شده مملکت کافیه یه کم سر وگوشت بجنبه خیلی مراقب زندگی هاتون باشید  

به خودت خیلی،برس مدام برو تو بغلش بهش محبت کن مدام بوسش،کن محبت مردو رام میکنه توم خوشگل کن ارایشگاه ...

من هیچ کدومشو قبول ندارم‌مردی که هوسران باشه با این چیزها درست نمیشه اون ذهنش جا دیگه هست 

سلام استاتر..امیدوارم حالت خوب باشه..اینجوری که واضح و مشخصه همسرت کسی رو زیر سر داره و همه زندگیشو ...

دوست عزیز الان اسی بگه خرجیمو بده وظیفته، آقا هم دسته چک در میاره میگه چششششم خانم چقدر بنویسم!!!!

بعد بگه گم شو از خونه برو بیرون ، آقا میگه چششششم اصلا خونه رو به نامت میزنم، دیگه چی میخوای بانوی من تا برات انجام بدم😂😂😂

اخه یه چی میگین ادم شاخ در میاره