2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 136515 بازدید | 699 پست
من اصلا نمیگم جدا بشه یا نه؟ شرایط آدما با هم فرق میکنه. هیچکس نمیتوته جای یکی دیگه باشه...ولی اینکه ...

داری میگی آدم هیچوقت نمیتونه خودشو جای کسی بزاره آره عزیزم حرفتو قبول دارم ولی باز داری میگی من اگ باشم محکم وایمیستم جلوش خب عزیزم همه که مثل هم نیستن شخصیت آدما متفاوت مواجهه ی آدما بامشکلات متفاوته ..تحمل آدما سرسختی آدما متفاوت ..آره شما نمیتونی عابر بانک نگاه کنی بکسی منم نمیتونم من ب شخصه ازهمسرم یکروز بی توجهی ببینم نمیتونم تحمل کنم ولی بقول خودتون نمیشه جای یکی دیگه باشی پس بهتره اینجوری نگیم من اگر بودم (خودمم گفتم ک غلطه)...درهرصورت این خانوم نمیتونه جدا بشه و چون قصد جدایی نداره نمیتونه مثل شخصیت شما داشته باشه محکم وایسته میدونی چرا ؟ چون شوهرش میگه برو پس بهترین کار اینه باتوجه ب شرایط ب چشم همون عابر بانک ببینتش  و جمع کنه و خوش بگذرونه(این دیدگاه منه و ممکنه از نظر شما غلط باشه )ولی خب تنها راهی ک براش میبینم باتوجه ب شخصیتش اینه ولی اگ شخصیت قوی تری داشته باشه میتونه بقول شما محکم وایسته و همسرشو ب چالش بکشونه و یاپشیمونی...بدرود

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

نگفتم طلاق بگیر گفتم من باشم اینکارو میکنم شما نگیر شما بمونولی یکم از وضعیتی که داری حس ناراحتی بکن ...

همتون میگید برو پیش روانشناس . بابا این بنده خدا میگه پول نداره بره دندون دردشو درمان کنه . ارزون ترین رونشناس ۵۰۰ تومن برا یه جلسه پول میگیره اخرش هم میگه باید شوهرت بیاد .که شوهر ایشون هم معلومه نمیره .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعتم خیانت میکنه. خونه هم نبودی براش خونه خالی بوده

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

استارتر ناراحت نشی ولی ممکنه تو تون شهر دیگه که ۲۰ روز اونجاست یه زندگی جدید تشکیل داده باشه؟ چون علیرغم اصرار تو خونه رو نمیبره اونجا و بهونه میاره

از طرفی با تو هم سرد شده و پولم بهت نمیده که ولش کنی بری

مهریه‌‌ت چنتا سکه هست؟

اگر خیانتی هم از طرف همسرتون پیش بیادقطعا جرقه شو خودتون زدیدنبود زن در خونه ی مشترک ۱ روزش هم فاجعه ...

خیلی ببخشیدا خیانت توجیهی نداره 😐 یعنی ک

چی این حرفا خب جدا میشد بعد میرفت خیانت میکرد اگه کرده البته😐

حدودن 6ماهه بهم بی توجهی میکنهمثلن براش تولد گرفتم سه ماه پیش با کلی ذوق وکادو گل لچاصن بی محلی کرد ...

عزیزم وقتی مردا تصمیم میگیرن گند بزنن به زندگیشون بهترین رفتار هم داشته باشی و خوشگل ترین و موفق ترینم باشی باز به گندکاری خودشون ادامه میدن این فرمولای پوسیده ی محبت کن ،آرایش کن،،... اصلا جواب نمیده چون آگاهانه میخوان بزنن زیر میز . شما که شرایط طلاق نداری فقط از شرایط مالی که میدونم اونم برات با وجود پولدار شدنش باز محدود میکنه ، تا جای ممکن برای استقلال مالی و شروع کسب و کار استفاده کن و برای اینکه کمتر زجر بکشی بپذیر این مرد دیگه نمیخواد نقش همسری رو برات ایفا کنه .تمرکز کن روی خودت چون تنها راه همینه رک بگو باید هزینه مالی رو پرداخت کنه و تو دست خالی نمیتونی بری دنبال زندگیت. خودم توی شرایط تو بودم الانم جدا نشدم ولی از نظر مالی مستقل شدم ، ندید میگیرمش، میدونم شب کجاست و چه کصافتکاریهایی میکنه ولی اصلا پیام نمیدم زنگم نمیزنم اینم بگم همسرم ریالی کمکم نکرده فقط موندم که اجاره خونه توی دوران بی پولی اضافه نشه به مخارجم الانم دیگه انگیزه ثبت رسمی طلاق ندارم چون در عمل تاثیری به حالم نداره