2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 136519 بازدید | 699 پست
وقتی کلی به خودش رسید رف شک کردم ی ساعت مث سگ زجه زدم خون گریه میکردم داشتم میمردم نگو هنوز نرفته تو ...

چراخود زنی کردی؟؟؟ لوس بازی،،

اونم دید برات ادا میاد ،حالا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چقدر دردناکه دلم خیلی سوخت برای بچت و برای دل خودت.چرا این مردا لیاقت زنی که دوستشون داره و خوشبختی رو ندارن هیچوقت نفهمیدم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتمن برو مشاوره

بجای گریه خیلی محکم وجدی بشونش روبروت باهاش حرف بزن بگو من همونی هستم ک روزای سخت کنارت بود کمکت کرد ک ب اینجا برسی الان ک ب رفاه رسیدی چی تغییر کرده ک منو نمیخوای بگو بریم مشاوره اگه مشکلمون حل نشد اونموقع حق منو بچم رو بده من از زندگیت میرم

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
دلیل اینکه نمیومد دنبال شما جی بود؟.دلیل اینکه جواب پیام تونو نمیده چیه؟دلیل اینکه میگه جدا بشیم؟؟؟؟ ...

برای شما خیییلی عجیب و دور از ذهنه که یه مرد بیشعور و بی مسئولیت باشه؟؟؟؟؟ تا حالا ندیدین یا نشنیدین یه مرد، زن و بچه ی خیلی خوبی داشته باشه و خونش امن ترین جای دنیا باشه ولی دائم با رفیقای الواتش وقتش و بگذرونه چون بی لیاقت و لا اوبالیه؟؟؟؟ دنبال اینهمه دلیل نگردین، نر نفهم و خائن فراوننه. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اشتباه بی سیاستی شماست میموندی خونت دقش میدادیالانم چوبشو میخوریبی تفاوت باش برو با ی مشاوره صحبت کن

سیاست چیه این وسط؟؟؟؟؟؟ یارو محل سگ به زنش نمیذاره، میگه نمیخوامت، جداشیم، بمونه که چی بشه؟؟؟؟ به این میگین سیاست؟؟؟ من میگم حقارت... آدمیزاد شخصیت داره، غرور داره

اره طلاق خیلی سخته برام بچه چیکار کنم

اگ شرایط طلاق نداری و همسرتم پولداره بهش ب چشم عابربانک نگاه کن عزیزم براخودت وپسرت زندگی کن و لذت ببر ..انواع کلاس برو .پول پس انداز کن ..تامیتونی نظرشو جلب کن ملک بنامت کنه......البته اینارو گفتم چون نمیخوای جدابشی وگرنه ک تواین شرایط تهش اینه مهرتو بزاری اجرا و طلاق ...ولی میدونی اینجور مردا مخصوصا پولدار وقتی زن بمونه راهش زیاد باز نیست ...توکه قراره بمونی پس بمون و میدانش باز نباشه ممکنه بره کار خواست کنه اما بازم وجود تو دست و پاشو میبنده و این میشه اذیت براش.....هرچند بهترین راه سازش هست 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اگ شرایط طلاق نداری و همسرتم پولداره بهش ب چشم عابربانک نگاه کن عزیزم براخودت وپسرت زندگی کن و لذت ب ...

البته سازشی ک هردوطرف بخوان

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

همین دوسه شب پیش هم نیومد ولی خب قبلش گف نمیام اینبار هیچی نگف

عزیزم به نظرم زیاد در برابر خواسته هایش کوتاه اومدی

چه معنی داره اصلا مرد شب بیرون بمونه و زنشو خونه تنها بزاره

سیاست چیه این وسط؟؟؟؟؟؟ یارو محل سگ به زنش نمیذاره، میگه نمیخوامت، جداشیم، بمونه که چی بشه؟؟؟؟ به ای ...

من میشدم طلاق میگرفتم ولی ایشون شرایط طلاق نداره پس راهش اینه بمونه و عذابش بده و فقط اونو عابر بانک ببینه و تموم.........

اره میدونم دارم دق میکنم دارم اب میشم الان قصد ندارم جداشم

عزیزم🥺

خب چرا نمی‌خوای جدا شدی؟

این خصوصیاتی که تو از شوهرت گفتی نشون میده که هوایی شده

خودشو دست بالا گرفته و فک می‌کنه بهتر از تو براش پیدا میشه

سلام بعداز ظهر اوند هرچی گفتم چرا گوشی جواب ندادی خیلی بی اعتنا رف خابید

چیزی به نامت هست؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اره قهره اشتی هم نمیکنه به هیچ روشی

چند روزه برگشتی خونت؟؟؟

خودت عادی رفتارمیکنی؟

باهم غذامیخورید؟مثلاخرید خونه میکنه؟

من میشدم طلاق میگرفتم ولی ایشون شرایط طلاق نداره پس راهش اینه بمونه و عذابش بده و فقط اونو عابر بانک ...

من اصلا نمیگم جدا بشه یا نه؟ شرایط آدما با هم فرق میکنه. هیچکس نمیتوته جای یکی دیگه باشه...ولی اینکه با رفتارهای شوهر استارتر میگن چرا قهر کردی و سیاست داسته باش و ابن حرفا، خیلی برام عجیبه. .من اگر شرایط جدایی از همچین کسی و نداشته باشم، جوری جلوش وایمیستم که جرات نکنه با من اینکارو کنه.

صمنا هیچوقت نمیتونم به کسی به چشم عابر بانک نگاه کنم. چون من ازدواج نکردم که یکی خرجم و بده، ازدواج کردم که همراه و همدل داشته باشم...