یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرکسی باید آدمشو بشناسه. مادرشوهر من بی ازار و مهربون و خوش زبونه منم واقعا خالصانه بهش محبت میکنم.
اینکه پی حرف یه نفر رو بگیری و بدون فکر و شناخت پیش بری خارج از عقله
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
شما خودت آدم سلیطه ای که پاچه تو بگیره بیشتر دوست داری؟ اگر کسی اینطوره پس قطعا نیاز به روانپزشک داره
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
یعنی حضورت رو قطع نکن اما مدتش کوتاه کن مثلا اگه هفته ای یبار میری از اون چندساعتی که پیششون هستی فقط نیم ساعت کنارش بشین توی همون تایم هم صمیمی نشو که همه چیزت تعریف کنی اما مودب باش کلمات محبت آمیز بکار ببر .بعضیا توی تایم کوتاه هم یهو خیلی قاطی میشن اونجوری طرف دیگه مرزش رو رعایت نمیکنه ممکنه جرأت کنه هر حرفی بزنه.
و مورد دوم بدون حضور پسرش اونجا نرو.یعنی با همسرت برو با همسرت بیا.یجورایی رسمی طور باسه رفت و آمدت .اگه قرار شام یا ناهار بمونی حتما با دعوت قبلی اگه داشتی بمون.اگه هم دعوت نداشتی برای شام و ناهار فقط خواستی بری سر بزنی با همسرت برو کوتاه بگو خواستیم بهتون یسر بزنیم داشتیم میرفتیم فلان جا.یه تفریح کوتاه هم جور کن که بدونن تو بعدش میری که خوش بگذرونی .اونجوری همیشه دست نیافتنی میمونی براشون.یعنی برای خودم برنامه دارم با همسرم دم دستی نیستم بیام بشینم تو هم شروع کنی به عقده گشایی.
کلاست حفظ کن.اگهاز کسی پیشت بد گفتن شما هم همراهی نکن به هیچ عنوان.اگه خواستن از کسی غیبت کنن دنبال حرفشون نگیر و صمیمی بشی .اینا موجب میشه حریمت حفظ بشه.ولی توی همهی حالات مودب باش.اینجوری نباشه یهو له بشی پیششون یهو ببینی طبق میلت نیست آشوب بپا کنی و بی ادبی.اینا کلاست رومیاره پایین .