2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

94 بازدید | 13 پست

امروز که رفتم برای مشاوره کنکور ۴۰۵ 

گفتن ۹۰ میلیون میگیره 

ارزش داره به نظرتون؟ 

مشاوره هست با ازمون و کلاسهای آموزش برای تمامی دروس نهایی و کنکور 

منم پایم کاملا صفره نیاز به آموزش دارم 

لطفا راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 

هیچجوره نمیصرفه 

خیلیارو دیدم خیلی هزینه کردن نشد که برسن 

۹۰ تومن خیلیه . خود خوان نمیتونی بری جلو ؟ کلی ویدیو اموزشی هست تو تلگرام تو گوگل بزن ببین 

یه ازمون رو هم شرکت کن ، از هر درس هم یه منبع بخر ، نهایتش یه مشاور بگیر که معقول هزینه میگیره ، تهایت اینا ۳۰ تومنم نمیشه

چه خبره ۹۰ میلیون 

نه عزیزم هیچجوره نمیصرفه خیلیارو دیدم خیلی هزینه کردن نشد که برسن ۹۰ تومن خیلیه . خود خوان نمیتونی ب ...

پشت کنکوریم دیگه وقتی ندارم آخه

تعریف این مشاور زیاد شنیدم 

که اکثرا راضی بودند 

ولی خب هزینه خیلیه 

گفتند به صورت ۳ قسط تا آخر آذر این ۹۰ میلیون رو پرداخت کنیم

درسته بنظرتون خودم با کلاس های آنلاین شروع کنم و جلو برمامکانش هست تا کنکور ۴۰۵ رشته های تاپ قبول بش ...

ببین تو پروسه کنکور اگر صفر مطلق باشی عمدتا نمیشه نتیجه رو یکساله بگیری حالا هرررر چقدر هم خرج کنی ، نمیگم کلا نمیشه ، سخته که بشه 

اما طبق تجربه 

اول برای هر درس حداقل یه منبع داشته باش 

دوم حتما یک آزمون رو شرکت کن 

سوم اگر تو درسی مشکل داری و اونو تو درسنامه نمیفهمی ویدیو ببین ، اگر با ویدیو هم نمیفهمی نهایتا کلاس برو ولی بیشتر از ۲ تا کلاس نرو ، کلاسات رفع اشکال باشن بهتره فقط برای رفع اشکال برو کلاس به نظرم 

چهارم اگر برنانه ریزی بلد نیستی و فکر میکنی یکی رو کارهات نظر داشته باشه بهتر کار میکنی مشاور بگیر ( سیب ترش مشاورای خوبی داره ) 

پنجم از اردیبهشت به بعد فققططط جمع بندی کن و تست های جامع بزن

صفر مطلق نیستم اما پایم ضعیفه

میتونی عزیزم ، فقط باید خودت تلاش کنی این ۹۰ میلیون و مشاور هم نمیتونن تضمین کنن تو موفق میشی ححتما میرسی به رشته های تاپ تا زمانی که خودت تلاش نکنی یا نخوای 

بنظر من خرج اضافی هست ، من خودم ضعیف بودم ، مشاور هم نداشتم ازمون هم شرکت نکردم ، یک سال هم تلاش کردم ولی نه مستمر انچنان ساعت مطالعمم پایین بود ولی تونستم پیرا قبول شم 

حتما جمع بندی رو جدی بگیر بعد از اردیبهشت تازه من جمع بندیمم بعد از خرداد بود 😂 برگردم عقب آزمون شرکت میکنم و از اردیبهشت جمع بندی میکنم و ساعت مطالعمو بالا میبرم 

موفق باشی