2777
2789
عنوان

فقط تو نی نی سایت مردا انقدر پلیدن

167 بازدید | 17 پست

تو دنیا واقعی من تو اطرافم نه مردی و دیدم خیانت کنه نه بی مسئولیت و دست بزن .....

هر مردی بوده گوش به حرف زنش بوده  و کشته مرده بچهاشون و همش مشغول کار و پول دروردن واسه رفاه خانوادشون  هیچکدوم حتی اگه مشکل  تو زندگی ام دارن حوصله طلاق و جدایی و جنجال ندارن  تک و توک پیش میاد

اینجا مردا هزارتا بلا سر زنا میارن  خیانت و کتک و آزار روانی ......  حتی مادرشوهرا و خواهرشوهرا ام اینجا عجیبن  والا تا جایی که من دیدم حتی از عروسم متنفر باشن بخاطر نپاشیدن زندگی پسرشون کاری نمیکنن 

هر وقت یه سری تاپیکا و میبینم روانم بهم میریزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثرشون پلیدن،فقط موقیتش پیش نیومده یا پنهانی کارهاشو نرو پیش میبرن.

توی سایت که هولبازی درمیارن فوقش اینه که بین۴تا کاربر شناخته میشن،ولی توی دنیای واقعی رسوایی به تمام معنا به حساب میاد

دو تا نکته هست 

یکی اینکه اونایی که زندگیشون خوبه توی نی نی سایت جار نمیزنن اکثرا اونایی که زندگی خوبی ندارن تاپیک میزنن که از بقیه راهنمایی بگیرن

دومم اینکه یه سری از همونایی که فکر می‌کنی خیلی زندگی خوبی دارن فقط بازیگرای خوبین که صورتشونو با سیلی سرخ نگه می‌دارن

عزیزم دور برایا نمیان بگن زندگیمون اینجوریه که ابرو داری میکنن من. سه سال بخاطر خیانت شوهرم عذاب سگ کشیدم حتی مادرم نفهمید تو زندگیم چه خبره الان کل فامیل شوهرمو یه زن ذلیل به تمام عیار میبینن ولی فقط خدا میدونه چی میگذره به من دم نمیزنم

خب اینجا مشکلات لحظه ایو میگن که گذراس و اطرافیان در جریانشون نیستن

وگرنه همه تو زندگیاشون یه کدورتایی پیش میاد و بعد برطرف میشه و شماهایی که اطرافیانشونین در جریان قرار نمیگیرین

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

اون روی زندگیشونه عین شوهر من اینقدر جلو بقیه بهم احترام می‌زاره زبان زده اطرافیانه اما هر از چندگاهی اینقدر منو میزنه و نمیتونم به کسی بگم چون انتخاب خودم بوده و حتی کسی باور نمیکنه

لطفاً کودکان من رو ریپلای نکنم در تاپیک های مفید نگم کنید تشکر میکنم 

عزیزم دور برایا نمیان بگن زندگیمون اینجوریه که ابرو داری میکنن من. سه سال بخاطر خیانت شوهرم عذاب سگ ...

ایشالا درست بشه عزیزم 

من اینجا خیلی نا امید میشم زندگیارو میبینم