2777
2789

به جز ماسک مو میخوام ضد آب باشه مثلاً با چند تا قطر آب موهام دوبار فر نشه (فعلا شرایط کراتین رو ندارم)

والا کراتینم کردم با چتدتا قطره آب حالت میگیره .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراتین اگ بد نبود من انجام میدادم یعنی عاشق موهای صافم

کراتین بد نیست فقط اگه به ریشه بخور مو می‌ریز وگرنه یک بار کراتین بکنه آدم ضررش کمتر از هر روز اتومو کشیدنه 

موهات برگشت داده چندمدته؟

ببین صافه ها ولی یوقتایی از حموم میام موج دار میشه .

امروزم هر چی سشوار کشیدم اونطوری که دلم میخواد نشد .

فکر کنم چون کامل خشک شده بود بعد سشوار کشیدم اینجوری شد .

۴۰ روزه

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

کراتین بد نیست فقط اگه به ریشه بخور مو می‌ریز وگرنه یک بار کراتین بکنه آدم ضررش کمتر از هر روز اتومو ...

خب چرا مدل نمیشی مدل ک فق پول مواد میگرن مربیم بالا سرشونه بعد من کف سرم‌چربه خیلیم بخدا به حموم اینا میرسم اما خب میترسم کراتین کنم بیشتر موهام بریزه

خب چرا مدل نمیشی مدل ک فق پول مواد میگرن مربیم بالا سرشونه بعد من کف سرم‌چربه خیلیم بخدا به حموم این ...

اطراف ما مدل نمیخوان برای این چیز ها تو شهرستان کوچیکم موهای من هم قبلا پر از رنگ فانتزی بود 😁🤦‍♀️

موهات برگشت داده سشوارم ازبالامیگیری شونه میکنی

آره ولی همزمان سشوار نمیکشما

خب باید سشواربکشی دیگ بابادولرم سشوارازبالا مراقبت نکردی برگشت داده

منظورم اینه که همزمان با سشور شونه نمیکنم .بد نوشتم .

اخه خوب بود امروز اینجوری شد