2777
2789

من امسال معلم میشم که برای مجازی اگر باشه خونمون متاسفانه انقد بزرگ نیست و یه خواب داره

می‌خوام وقتایی که مجازی میشه برم اونجا که مشکلی برای مدرسه و اینا پیش نیاد بالاخره تو خونه سر و صدا هست 

جایی که بشه یه اتاق تنها داشته باشم مثل کتابخونه هست؟

چون کتابخونه که نمیشه سکوت باید باشه  جای دیگه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

کدوم شهری؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تیکه از تراست رو اینکا رو کن

سرد میشه تراس ما پنجره نداره بازه جلوش دیوار تا نصفه اومده 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

پارک کتابخونه باید سکوتو رعایت کنی

آره میدونم میگم جایی مثلا مثل پانسیون یا فرهنگسرا ها نمیشه 

پارک سرد میشه اون موقع بعدم صدا ماشین و اینا می‌ره 

تهران

جایی مثل باغ کتاب برات خوبه. 

نمیگم الزاما بری اونجا. 

ولی همچین فضاهایی برات خوبه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

جایی مثل باغ کتاب برات خوبه. نمیگم الزاما بری اونجا. ولی همچین فضاهایی برات خوبه.

اونجا هم خیلی بهم دوره من تقریبا غرب تهرانم 

پانسیون یا فرهنگسرا ها اتاق خالی ندارن؟ من تا حالا نرفتم واسه همین میپرسم

به نظرت مجازی میشه!؟

تو آذر که حتما میشه 

ولی به خاطر قطعی برق و اینا احتمالش هست بیشترم بشه