2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال پیش داشتم افتضاح بود

سنگینی قفسه سینه ...تنگی نفس....حالت خارج شدن روح از بدن

حتماااااا برو دکتر من پشت گوش انداختم این حمله ها تبدیل شد ب درد های عصبی مزمن

من میخوام براشروع به روانشناس برم

اول روانپزشک باید بگه داری یا نه بعد اگه داشتی بهت بگه احتیاج به مشاوره داری یا نه 

مشکل من فقر اهن بود که تو خواب حالت خفگی و حمله بهم دست میداد و یه سری علائم دیگه دکتر روانپزشک گفت این علائمی که میگی جسمی هست و ربطی به مشکل اعصاب و پنیک نداره که ازمایش دادم فریتینم ده بود

اول روانپزشک باید بگه داری یا نه بعد اگه داشتی بهت بگه احتیاج به مشاوره داری یا نه مشکل من فقر اهن ب ...

منم فریتینم پایینه ودارومیخورم ولی من ی روزترس شدیدداشتم ازفردای اون روزحالم بده

دوست من حمله عصبی داره یه روانپزشکی نمیدونم کی تشخیص پنیک داده رفته پیش روانشناس بهش گفته همه داروهارو بذار کنار

منم به چت جی پی تی گفتم گفت حالا ببین کی دوستت علائمش بدتر بشه داروهاشو نخوره 

من چند سال پیش داشتم افتضاح بودسنگینی قفسه سینه ...تنگی نفس....حالت خارج شدن روح از بدنحتماااااا برو ...

عزیزم منم حالم بده الان ازحموم رفتن میترسم میگم حالم بدمیشه

منم فریتینم پایینه ودارومیخورم ولی من ی روزترس شدیدداشتم ازفردای اون روزحالم بده

کلا ویتامین د و اهن و همه چیرو چک کن

من الان یه مدت بود سر یه ماجرایی قرصای مکمل نمیخوردم

پرش عضلات گرفته بودم 

به چت جی پی تی گفتم گفت کمبود کلسیم و ویتامین د و اهن و همه باعث یه عالم عوارض میشه 

حتما یه چکاپ بده که کمبود نداشته باشه 

کلا ویتامین د و اهن و همه چیرو چک کنمن الان یه مدت بود سر یه ماجرایی قرصای مکمل نمیخوردمپرش عضلات گر ...

چکاپ کامل دادم ولی نه ماه پیش من هیپنوتیزم کردم ازترس زیاداینطورشدم