2777
2789
عنوان

درد جراحی دندان عقل

110 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها لطفا اگر میشه راهنمایی کنید 

امروز روز ۴ جراحی کردم دندان عقل نهفته پایین بود و الان دردش میکشه به دندان های کناریش و جلو

آموکسی سیلین و ژلوفن میخورم این وسطا استامینوفن کدئین هم میخورم ولی درد ول نمیکنه 

چقدر زمان میبره این درد ها بیافته واقعا عاجز شدم🥲

سلام 

باید حتمن آمپول دگزا بزنی.‌

منم از اردیبهشت دوتا کشیدم که نهفته و خوابیده بودند ولی خداروشکر با دگزا درد دندون طبیعی شد و بعدش چرک خشک کن و آلفن ایکس خوردم.

برای درد دندون حتمن باید آلفن ایکس بخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام باید حتمن آمپول دگزا بزنی.‌منم از اردیبهشت دوتا کشیدم که نهفته و خوابیده بودند ولی خداروشکر با ...

امروز از درد و استرس زیاد رفتم مطب دکتر نگاه کرد و گفت عادیه دگزا نوشت

اما میگن دگزا برای درد اثر نداره بیشتر التهاب درسته؟

والا بیشتر درده که میزنه به دندون بقلیاش🤦🏻‍♀️

اخراشه دیگه خوب میشی 

برو خدا وشکر کن ک ورم نکردی 

من 5 روز تموم نمیتونستم هیچی بجوم 

و دهنم باز بود از ورم 

دیگه دردش ب کنار

امروز از درد و استرس زیاد رفتم مطب دکتر نگاه کرد و گفت عادیه دگزا نوشتاما میگن دگزا برای درد اثر ندا ...

بین ی بخش از لثه و فک خب التهاب داره دیگه، وگرنه اون قسمت دندونی نیست کع خراب باشع یا هرچی.‌

آره خیلی ها نمی‌نویسند ولی دکترم برام نوشت، اتفاقا هفته پیش خواهرم رفت دندون بکش و خیلی درد داشت و میگفت دکتر نگفته، با اصرار رفت آمپول گرفت و بعدش خیلی بهتر شد. 

همه درد اون ناحیه ناشی از التهاب و جراحت به دلیل کشیدن دندون از استخوان هست دیگه. 

درد ۰ نمیشه، ولی قابل تحمل میشه و اونوقت با مسکن آلفن ایکس کاملا و تقریبا ساکت میشه

اخراشه دیگه خوب میشی برو خدا وشکر کن ک ورم نکردی من 5 روز تموم نمیتونستم هیچی بجوم و دهنم باز بود از ...

خب پس بازم خداروشکر 😂😁مرسی عزیرم 🙏🏻

از درد آدم رد میده دیگه ....

بین ی بخش از لثه و فک خب التهاب داره دیگه، وگرنه اون قسمت دندونی نیست کع خراب باشع یا هرچی.‌آره خیلی ...

خیلی کامل و منطقی گفتی عزیزم مرسی 

فقط درد برای شما به دندون های بقلیشم میزد؟ عادیه؟

خیلی کامل و منطقی گفتی عزیزم مرسی فقط درد برای شما به دندون های بقلیشم میزد؟ عادیه؟

ببین دندون بقلی دردی نداره، تو با قاشق بزن روش درد خاصی نداره، ولی بالاخره اون گوشت به اون بغلی هم نزدیک بوده و اون قسمت نزدیک به دندون های کناری آزرده و به بقیه سرایت کرده.‌ ی جوری اونها هم گرخیدند😅 ولی در مجموع به خاطر خطای حسی ما هست. 

معمولا درد دندون نقطه ای نیست، چون همه فک درگیر میشن، ولی اصل درد همون موضع کشیده شده است.

یعنی میخوام بگم طبیعی فکر کنی اطرافش درد دارند، ولی عملا اینطوری نیست.