2777
2789
عنوان

درد جراحی دندان عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 19 پست
ببین دندون بقلی دردی نداره، تو با قاشق بزن روش درد خاصی نداره، ولی بالاخره اون گوشت به اون بغلی هم ن ...

چقدر با حرفات ارووم شدم مرسی عزیزم چون خیلی فکرم مشغول بود...کسایی که مثل شما با آگاهی حرف میزنند استرس از آدمایی مثل من می‌گیرند ممنونم🙏🏻 امیدوارم همیشه سلامت باشی❤️🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز روز هفتم جراحیه از تجربه بچه ها استفاده کردم

آمپول دگزامتازون زدم و قرص آلفن ایکس همون دیکلوفناک خوردم خیلی دردم قابل تحمل تر شد

الان درد میگیره اما میشه تحمل کرد باتوجه به بخیه به نظر عادی میاد امروز هم باید برم بخیه رو بکشه امیدوارم دیگه دردام تموم شه🍀

امروز روز 11ام بود از جراحیم من رفتم شست و شو دادم بهتر شد

دکتر نگفته بود که از روز سوم به بعد باید با یه سرنگ آب و نمک رو بکشی داخلش و به صورت فشاری بزنی رو زخم لثه تا غذا نره توش عفونت کنه و دهان شویه کلرهیگزدین استفاده کنی اینا رو انجام باید داد.

قرص مسکن Advil و relief در تسکین درد واقعا موثر بود البته اگر این قرصارو پیدا کنید چون ایران گویا پیدا نمیشه

من هر قرصی رو که خارجی بود خوردم واقعا اثر داشته

این توضیحاتم‌ میدم که اگر کسی انجام داد از تجربه من استفاده کنه❤️🍀امیدوارم هرکس پیام من به دردش خورد همیشه سلامت باشه برای منم دعا کنه🙏🏻❤️🍀