2777
2789
عنوان

رشته تون چی بوده و الان مشغول چه کاری هستین 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 82 پست
ارشد آموزش زبانمترجم، مدرس مکالمه و ترجمهاستاد مدعو زبان عمومی دانشگاهالان هم دبیر زبان از طریق ماده ...

خیلی زبان انگلیسی رو دوس دارم ولی حیف توش هیچ استعدادی ندارم 😂💔 موفق باشین آزمون استخدامی واقعا نوبه و قبول شدنش سخته

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

آزمون استخدامی دادین ؟ به نظرم رشته هایی که بعدش آزمون استخدامی بدیم خوبه

بله

ولی دبیری شیمی پذیرش خیلییی کمه تک ظرفیتیه ۳ سال من آزموم دادم شهر خودم یه نفرم نمیگرفت دیگه هرچی نظر خودته

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه از بازار کار ترجمه بگی؟با چه مدرکی باید مشغول بشم؟تدریس خصوصی بهتره یا آموزشگاه؟حتما باید ...

البته که تحصیلات آکادمیک داشته باشی عالی تره. ولی زبان یه مهارته و به خودت و کیفیت کارت بستگی داره. من کلاس های مکالمه انلاین خصوصی و عمومی دارم و  ترجمه هم بی واسطه با اساتید دانشگاه کار می کنم فارسی به انگلیسی. درآمدم خوبه خداروشکر.  در کنارش مدرسه رو دارم با حقوق ثابت. 

مهندسی خوندین ولی آزمون استخدامی دادین درسته ؟ از معلمی بیشتر راضی هستین؟

آره عزیزم 

بله خیلی راضیم 

من قبلاً مهندسی تو شرکت ساختمانی کار می کردم با اینکه  به رشتم علاقه داشتم ولی فضای کاری اذیتم می کرد یه فضای دلال گونه ای که نیاز به  زرنگ بازی داشت  و...

همون قدر تجریش برام کافی بود...

الان یه پیج دارم حوصله داشته باشم و وقت کنم از اونجا کار می گیرم 

ولی کار اصلیم معلمیه

نظر من اینه که به کاری علاقه داشته باشی و روحیه و پشتکار داشته باشی موفق می شی از هر لحاظولی اگه ند ...

ممنونم از راهنماییت گلم موفق باشی😍🤍

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یک سال سر کارم .دو سال بیکارم دوباره ۶ ماه سر کارم ۶ماه بیکارم 😂 این چه کاری شد آخه . این رشته بازا ...

درسته کلا ظرفیت برای پسر ها بیشتره و خب ... چه میشه کرد 🥲

البته که تحصیلات آکادمیک داشته باشی عالی تره. ولی زبان یه مهارته و به خودت و کیفیت کارت بستگی داره. ...

چه عالی ممنون از راهنماییت قشنگم واقعا بهت افتخار میکنم😍😍

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بلهولی دبیری شیمی پذیرش خیلییی کمه تک ظرفیتیه ۳ سال من آزموم دادم شهر خودم یه نفرم نمیگرفت دیگه هرچی ...

مرسی من انسانی ام و خب خودمم نمیدونم شاید قبول بشم سال دیگه یه رشته خوب

خب منم میگم مسخرش نکنید خوب🤣🤣🤣

وای من فکر کردم کاربر خانوم هستید😂🥲

نه دیگه باید اینجور افراد مسخره بشن

پس کارگاه رفتن اجباری اینا نیس ...

هست ولی زمانی که مطب بزنید برای مجوزش احتیاجه که حدود ۱۰۰ ساعت بگذرونید البته من تو فکر‌مطب زدن نیستم بخاطر همون اطلاع دقیقی از ساعاتش ندارم فعلا

ولی اگه قراره کارگاهی بری باید عملی باشه ینی کیس استادی باشه تا نتیجه بده وگرنه کلی کارگاه هست که کتابو برات روخونی میکنن و اصلا بدرد نمیخوره مفتشم گرونه

مثلا الانه هست کارگاه هیلگارد خوانی یا کارگاه  شناخت بیماری ها بر اساس دی اس ام فایو یا تحلیل و بررسی روانشناسی رشد پاپالیا که اینا بدرد نمیخوره اصن 

اول باید رویکردتو مشخص کنی مثلا cbt میخای باید کارکاه اونو بری مثلا کارگاه نحوه ی درمان مبتنی برا پذیرش و تعهد اینو یاد گرفتی بعد میری کیس استادیشو میگذرونی اگه بالینی بگیری که تو بیمارستان یادت میدن ولی سایر گرایش ها چون کارورزی نداره دیگه باید کارگاه زیاد بری که با بیمار ارتباط داشته باشی

پس اول باید فوق خوند بعد دنبال کارگاه بود؟

اره 

اما اگه لیسانس هم خوب بخونی توی ارشد میتونی کارگاه بری و عیب نداره 

اما اگه لیسانسو نخوندی و یادنگرفتی دیگه باید ارشد خوب بخونی قبلیام بعد دیگه کارگاه بری اون موقع کارگاهی برو که ارزش داشته باشه