2777
2789
عنوان

رشته تون چی بوده و الان مشغول چه کاری هستین 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 82 پست
مهندسی معماری خوندمطبیعتاً مهندسم ...تو نظام مهندسیو معلم هنرم

عزیزم میشه درباره تجربیاتتون بگید راهنماییم کنید؟من میخوام برم معماری داخلی درکل از بازار کار و موقعیت و... ممنون میشم بگید

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمیمعلمممن پشیمون نیستم ولی در کل بازار کارش خوب نیست

آزمون استخدامی دادین ؟ به نظرم رشته هایی که بعدش آزمون استخدامی بدیم خوبه 

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

ماشاالله وقتتون آزاده آقای دکتر

حالا اگه خانم بودم اینجوری میگفتین

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

هم رشته هستیم میتونم بپرسم چه دوره ای شرکت کردید و با چه استادی؟

دوره ی تربیت مشاورتحصیلی دکتر علیرضا مراتی 

بدون مدرکم با دکتر فرشید ابراهیمی 

هردو هم کرمانشاهن میتونی گوگل سرچ کنی

مهندسی معماری خوندمطبیعتاً مهندسم ...تو نظام مهندسیو معلم هنرم

مهندسی خوندین ولی آزمون استخدامی دادین درسته ؟ 

از معلمی بیشتر راضی هستین؟ 

ارشد آموزش زبانمترجم، مدرس مکالمه و ترجمهاستاد مدعو زبان عمومی دانشگاهالان هم دبیر زبان از طریق ماده ...

عزیزم میشه از بازار کار ترجمه بگی؟با چه مدرکی باید مشغول بشم؟

تدریس خصوصی بهتره یا آموزشگاه؟حتما باید رشته تحصیلیم مرتبط با زبان باشه؟ببخشید سوالات زیاد شد واقعا نیاز دارم به راهنمایی🥲

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مهندسی مکانیک . اصلا دنبالش نرو . چون کار برای خانم ها نیست خودم به زور توی پروژه ها کار میکنم

به نظرم همین که توی پروژه ها کار میکنین خودش خیلی کار بزرگیه 

چون اصن کار پیدا نمیشه اینروزا

حالا اگه خانم بودم اینجوری میگفتین

دارم مسخرش میکنم بابا چرا باور کردی عشقم🤣🤣

میخوام برم،تجربی ولس چون،نیاوردم و،آموزش پرورش نمیزاره و پشیمونم رفتم انسانی�😔

با علاقه انتخاب رشته کردن خیلی سخته . سعی کن خودتو تطبیق بدی . من عاشق دوران دبیرستانم بودم

عزیزم میشه درباره تجربیاتتون بگید راهنماییم کنید؟من میخوام برم معماری داخلی درکل از بازار کار و موقع ...

نظر من اینه که به کاری علاقه داشته باشی و روحیه و پشتکار  داشته باشی موفق می شی از هر لحاظ

ولی اگه نداشته باشی مهم نیست چه رشته و چه کاری

دیگه تو این دوران همه ی مشاغل اشباعن ...این روحیه و ایده پردازی و پای ایده ایستادنه که نتیجه میده 

کلا باید ببینی از شغل آیندت چه انتظاراتی داری

دارم مسخرش میکنم بابا چرا باور کردی عشقم🤣🤣

خب منم میگم مسخرش نکنید خوب🤣🤣🤣

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

به نظرم همین که توی پروژه ها کار میکنین خودش خیلی کار بزرگیه چون اصن کار پیدا نمیشه اینروزا

یک سال سر کارم .دو سال بیکارم دوباره ۶ ماه سر کارم ۶ماه بیکارم 😂 این چه کاری شد آخه . 

این رشته بازار کار خیلی خوبی توی شهر های صنعتی و معدنی برای پسر ها داره . تمام کارخونه ها هم نیاز دارن ولی بازم پسر میگیرن .