2777
2789
عنوان

رشته تون چی بوده و الان مشغول چه کاری هستین 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 82 پست
کارگاه واسه کسانیه که کامل همه چیو خوندن و رویکردشون معلومه بعدش میرن کارگاه که هم واسه مطب زدن به م ...

پس کارگاه رفتن اجباری اینا نیس ...

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟

حالا ایشونو نمیدونم ولی چند نفرو میشناسم که اینجا دانشجو پزشکی باشن خیلی فعالن

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه لیسانس عمران دارم یه لیسانس معماری قبلا تو کار ساختمون بودم یه مدت طراحی جواهرات الانم مدلم دارم ...

عزیزم من معماری داخلی رو میخوام شروع کنم برای به خانوم چطوره؟از نظر موقعیت اجتماعی، درآمد و هر آنچه که میدونید ازش ممنون میشم راهنمایی کنید

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

شیمی

معلمم

من پشیمون نیستم ولی در کل بازار کارش خوب نیست

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

استخدامی دادمپارسال پرستاری مجاز بود تولیست بود میشد

عزیزم نظرتون درباره تدریس زبان چیه؟

مترجمی رو چی؟ اطلاع دارین؟!

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

شیمی ‌.تو بخش کنترل کیفیت کار میکنم

وای توی شرکت کار میکنین ؟ توی شهر بزرگی هستین؟

شهر ما خیلی کوچیکه از این مراکز و شرکت ها نداره 

رشتم تجربی دانشگاهی هیچی کار هیچی کنکور ندادم چرا ؟ چون ۱۴۰۵ میدم چرا ؟ چون ۱۸ سالمه اولین کنکور

اوکیه من درگیرم پشت بمونم یا انتخاب رشته کنم 

من یه سال ازت بزرگترم موفق باشی ❤