2777
2789

فرض کنید تو حیاط خونه ای که شما هم ساکت یکی از واحدهای اون هستید، مادرشوهر و خواهر شوهر بدون اینکه به شما بگن رب بار گذاشتن،  نفری 20 و 28 کیلو رب برا خودشون بپزن. 

حالا شما به عنوان عروس اون خانواده توقع دارید به شما هم مقداری رب بدن؟ یا نه؟ 

با فرض اینکه تمام موجودی رب یخچال تون از سال گذشته به صفر رسیده.

بچه ها فقط سواله، لطفا کسی جبهه نگیره نسبت به سوالم

از لحاظ اخلاقی بله من بودم به پسرم میدم حتی اگر از عروسم بدم میومد

اگه عروس کمک کرده بود حتما میدادم

ولی در کل توقع رو به صفر برسونیم خودمون راحت تریم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ اخلاقی بله من بودم به پسرم میدم حتی اگر از عروسم بدم میومداگه عروس کمک کرده بود حتما میدادمو ...

مثلا شما مادرشوهر از 28 کیلو ربی که پختی چقدر به عروس میدادی؟ 

فرض کن عروس مودب و تحصیلکرده و با اخلاق و مهربونه

توقعی ندارم اگر دادن محبت کردن اگرم ندادن شاید خودشون نیاز داشتند هر کسی مسئول اینه نیاز خودشو برطرف کنه کسی هم از یخچال دیگری باخبر نیست

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی