2777
2789

لطفا اگر کسی هست جوابم بده 

یام هرچی به دلتون افتاد بهم بگید

اسمم زهراست حست راجبم می گی ؟ 

منو علی قسمت هم هستیم بهم میرسیم؟؟؟ 

خانوادش از من خوششون میاد مخالفت نمیکنن؟؟ 

فرهنگیان قبول میشم؟؟

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

قدت بلنده متولد ماه تابستونی مهربون و سرزنده هستی . ۳تا بچه این دختر مستقلی هم هستی

چقدش درسته؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدت بلنده متولد ماه تابستونی مهربون و سرزنده هستی . ۳تا بچه این دختر مستقلی هم هستیچقدش درسته؟

همش درسته افرین❤ 

میشه سوالامو جواب بدی لطفا و بیشتر از شخصیتم بگی

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

قدت بلنده متولد ماه تابستونی مهربون و سرزنده هستی . ۳تا بچه این دختر مستقلی هم هستیچقدش درسته؟

به من میگی کی کار پیدا میکنم؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
همش درسته افرین❤ میشه سوالامو جواب بدی لطفا و بیشتر از شخصیتم بگی

علی اره .فرهنگیان اره .ولی خانواده اش طول میکشه باهات خوب بشن.

دختر چشم و ابرو مشکلی خیلی درکت بالاس ولی حساسی

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

من شرکت پیشگام سپند مصاحبه رفتم

استخدام میشم ؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
به من میگی کی کار پیدا میکنم؟

من حس ششم نیستم ولی نظرم رو میگم. به نظرم هنوز اونطور که باید و شاید دنبالش نرفتی نیاز به تلاش داره

برای منم میگیری عزیزم♡

حسی بهم داره؟بهم فکر میکنه؟جلو میاد برای اشنایی؟

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

من شرکت پیشگام سپند مصاحبه رفتماستخدام میشم ؟

من حس ششم نیستم ولی نظرم رو میگم. به نظرم اره تا یه هفته دیگه بهت زنگ میزنن. اگه انجام شدبهم بگو

عزیز رابطم با m چجوری میشه؟بعد از اون دیدار اتفاقی تصمیم داره باهام ارتباط بگیره و پیام بده؟