2777
2789
عنوان

بیایین جرئت حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 7722 بازدید | 1378 پست
نه بابا چی چی خوب دهنم سرویس شده سنم ۱۸ خودم از لحاظ روحی یه شصت هفتاد سالی دارم😂😂😂

رشتت تجربی بود ( همون جمله الان نیازه که خودت می‌دونی نمیتونم اینجا بگم ) 😂😂

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور فهمیدی چی گفت 🤣 رمزی حرف زدین ؟ 🤣

😂نه یه جای دیگه حرف میزد

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

شماره باباتو بده الکی بهش بگم دوس پسر داری 💔👺

الان فرار می‌کنه 🤣💔

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

ی آهنگ خنده دار… خب یکی تو ذهنمه ولی زشته پس بیخیالوصله نگات عحمق بیا منو پاپت صدا بزن😅😅

وایی شنیدم گلزار کلا‌...💔🫠🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤝🤝

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

اوخیییییهنرمند کی بودییی توو

🍭🫠هنرمند آرزوو