2777
2789

اینهمه سعی و تااش و هزینه اخرش با اختلاف زیاد باختم و کنکورم گند زدم همه و خودم توقع بالا تر داشتم 

اصلا مطمینم که سرنوشتم یهو عوض شو و ورق خورد و بدشانسی اوردم 

پشت هم نمیتونم بمونم 

اگر پرستاری برم بده یا خوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅

با افتخار پرستارم 

نامزدم هم شغلش به شدت خوبه 

وقتی طرحم رفتم دوست شدیم الان هم شاغلم نامزدش ام 

به آرایشگر بد رفتار کنه دید خوبی ندارن به معلمی که بد رفتار کنه دید خوبی ندارن 

مردم به کسی با شان و شخصیت رفتار میکنند و حد و مرز نگه میداره و شخصیت خودش نشون میده کاری ندارن مگه مردم مریض 

تا وقتی چشمت به دهن مردم هست که از جانبشون بابت شغلت و خیلی چیزای دیگه تایید بشی بدون کل زندگی رو با ...

بله درست میگی .اما خانوادم چی وقتی همه افراد بدی یجیزی رو بگن ناخوداگار رو ادم تاثیر میذاره

به عنوان یک کادر درمان.

آزمایشگاه نرو.

پرستاری نرووووووو.

هوشبری نرو

تغذیه ،رادیولوژی بهترن

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
نخیرم نسبت به پرستارا با اون اخلاق گندشون حس خوبی ندازن با همه بیمارا بداخلاقن با همه انگار مفتی اون ...

بله با افرادی مثل شما که این دیدگاه دارید و در مقابلشون قطعا همینطور بد رفتار میکنین برخورد خوبی نخواهند داشت

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
😅😅😅با افتخار پرستارم نامزدم هم شغلش به شدت خوبه وقتی طرحم رفتم دوست شدیم الان هم شاغلم نامزدش ام ...

پرستاری چجور رشته ای هست محیط کار و درامد لطفا بگین و اینکه انشالله خوشبخت باشین