2777
2789
عنوان

حس شمییییییییییییییییی یا ف ا ل کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 108 پست
علی اره .فرهنگیان اره .ولی خانواده اش طول میکشه باهات خوب بشن.دختر چشم و ابرو مشکلی خیلی درکت بالاس ...

عزیزم ممنونم ازت 

درسته دقیقاااا افرین❤ 

میشه بگی به شخصی که پیام دادم ازم کلاهبرداری کرده یا جوابمو میده ؟ 

دیگه راجب ایندم چی حس می کنی؟ 

با علی ایندم چطوره خانوادش اینا دیگه باهام اوکی میشن مشکلی توی زندگیمون اینجاد نمیکنن؟

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بگو

قدت زیاد بلند نیست متولد بهاری . ترسو هستی یکم شکننده ای . خانواده اتم ۴نفره اس .چقدش درست بود؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

قدت زیاد بلند نیست متولد بهاری . ترسو هستی یکم شکننده ای . خانواده اتم ۴نفره اس .چقدش درست بود؟

برای منم میگی ❤️ بگو چجوریم

عزیز رابطم با m چجوری میشه؟بعد از اون دیدار اتفاقی تصمیم داره باهام ارتباط بگیره و پیام بده

من کی به خاسته ام میرسم؟بین دوراهی موندم اولی بهتره یا دومی؟

من حس ششم نیستم ولی نظرم رو میگم . به نظرم تا سال اینده دومی بهتره

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

گلم حس اقای س به من چیه؟ بینمون چی میشه؟

من حس ششم نیستم فقط نظرم رو میگم. اسم اقای س سینا یا سهیل؟بی تفاوته.یکم طول میکشه چیزی بشه

قدت بلنده متولد ماه تابستونی مهربون و سرزنده هستی . ۳تا بچه این دختر مستقلی هم هستیچقدش درسته؟

گلی برا منم میگی لطفا 

خانواده توی ذهنم جدی تر قضیه خواستگاری رو پیش میکشن؟ اگه آره کی؟

برای منم میگیری عزیزم♡حسی بهم داره؟بهم فکر میکنه؟جلو میاد برای اشنایی؟

من حس ششم نیستم ولی نظرم رو میگم.فک نکنم.دوهفته ذیگه ازش خبری میشه 

عزیز رابطم با m چجوری میشه؟بعد از اون دیدار اتفاقی تصمیم داره باهام ارتباط بگیره و پیام بده؟

اسمش محمد یا مسعوده؟نه 

@hhhhfarah‍ سلام عزیزم من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم