بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اون موقع که ما کنکور دادیم دوبار در سال برگزار میشد و تو کنکور اردیبهشت، همراه با دفترچه های کنکور اصلی، یه دفترچه اضافه تر هم داده بودن که مربوط به سوالای فرهنگیان بود و هم کنکور اصلی هم فرهنگیان تو قبولی تاثیر داشتن
اون موقع که ما کنکور دادیم دوبار در سال برگزار میشد و تو کنکور اردیبهشت، همراه با دفترچه های کنکور ا ...
خب کنکور فرهنگیان اردیبهشت برگزار میشه به خاطر همین کنارش دفترچه فرهنگیانو میدادن الان کنکور تک مرحله ای شده و فقط خرداده و کنکور فرهنگیان همون اردیبهشته باید جدا ازمون بدی
خب کنکور فرهنگیان اردیبهشت برگزار میشه به خاطر همین کنارش دفترچه فرهنگیانو میدادن الان کنکور تک مرحل ...
ولی فکرکنم همونجوری برگزار میشه یعنی هردو دفترچه رو بهتون میدن چون تاجایی که من میدونم کنکور زبان ۱۵ درصد و کنکور فرهنگیان ۱۰ درصد تو نتیجه تاثیر دارن پس هردو مهمن
فکرکنم تنها تفاوتش اینه که با کنکور اردیبهشتماه نمیتونی رشته های دیگه غیر فرهنگیان بری