2777
2789

دوستان من میخوام خودمو واسه کنکور زبان ۱۴۰۵اماده کنم (هدفم دبیری زبان انگلیسی هستش) باید فقط کنکور زبان انگلیسی بدم یا کنکور فرهنگیان یا جفتش؟

دوتاش

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درواقع سر یک جلسه کنکور میری و هم دفترچه کنکور اصلی و هم فرهنگیان رو بهت میدن جواب بدی

کنکور زبان بدم که اون نمیدونه من خوام وتسه دبیری بخونم فکر کنم باید فرهنگیانو جدا بدم

مطمعنی.دانشجو معلمی خودت؟پس کنکور فرهنگیان اردیبهشتو امتحان بدم؟

اون موقع که ما کنکور دادیم دوبار در سال برگزار میشد و تو کنکور اردیبهشت، همراه با دفترچه های کنکور اصلی، یه دفترچه اضافه تر هم داده بودن که مربوط به سوالای فرهنگیان بود و هم کنکور اصلی هم فرهنگیان تو قبولی تاثیر داشتن

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

اون موقع که ما کنکور دادیم دوبار در سال برگزار میشد و تو کنکور اردیبهشت، همراه با دفترچه های کنکور ا ...

خب کنکور فرهنگیان اردیبهشت برگزار میشه به خاطر همین کنارش دفترچه فرهنگیانو میدادن الان کنکور تک مرحله ای شده و فقط خرداده و کنکور فرهنگیان همون اردیبهشته باید جدا ازمون بدی

خب کنکور فرهنگیان اردیبهشت برگزار میشه به خاطر همین کنارش دفترچه فرهنگیانو میدادن الان کنکور تک مرحل ...

ولی فکرکنم همونجوری برگزار میشه یعنی هردو دفترچه رو بهتون میدن چون تاجایی که من میدونم کنکور زبان ۱۵ درصد و کنکور فرهنگیان ۱۰ درصد تو نتیجه تاثیر دارن پس هردو مهمن

فکرکنم تنها تفاوتش اینه که با کنکور اردیبهشت‌ماه نمیتونی رشته های دیگه غیر فرهنگیان بری

ولی فکرکنم همونجوری برگزار میشه یعنی هردو دفترچه رو بهتون میدن چون تاجایی که من میدونم کنکور زبان ۱۵ ...

پس همون کنکور زبان شرکت کنم در کنارش دفترچه هایه مربوط به فرهنگیانم تستاشو بزنم اره؟

پس همون کنکور زبان شرکت کنم در کنارش دفترچه هایه مربوط به فرهنگیانم تستاشو بزنم اره؟

اره درواقع همون کنکور اردیبهشت ماه میشه

همون که اسمش کنکور فرهنگیانه

ولی برای منابعش باید هم زبان بخونی هم منابع فرهنگیان

چون هم سوالای زبان داره هم سوالای فرهنگیان 

اره درواقع همون کنکور اردیبهشت ماه میشههمون که اسمش کنکور فرهنگیانهولی برای منابعش باید هم زبان بخون ...

من خیلی گیج شدم خداییش پس کنکور خود رشته زبان انگلیسی چی اونو نرم؟

من خیلی گیج شدم خداییش پس کنکور خود رشته زبان انگلیسی چی اونو نرم؟

نه اگه هدفت فقط فرهنگیانه و رشته های دیگه نمیخوای بری همون کنکور اردیبهشت رو باید بدی 

به نظرم از یه مشاوری بپرس چون امسال خیلی تغییرات ایجاد شده قطعا مشاور اطلاعات بیشتری داره میتونه بهتر راهنماییت کنه